Jaak Mae: suurim väljakutse on olla hea isa

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Mae
Jaak Mae Foto: Mihkel Maripuu

Tippspordile hüvasti öelnud Jaak Mae (39) tunneb kõige rohkem rõõmu selle üle, et saab nüüdsest oma lastele rohkem aega pühendada ja loodetavasti esimest korda elus ka kodus abikaasa sünnipäeva tähistada, kirjutab ajakiri Naised.

Jaagu suurim väljakutse tulevikus, just isiklikus elus, on olla tubli lapsevanem. «Tuleb olla piisavalt hea isa, et lapsed tuleks täiskavanuna hea meelega külla, et meil oleks palju ühiseid häid mälestusi ja et nad saaksid oma elus väga hästi hakkama.»

Kõige raskem ongi tippsportlase elus olnud perest eemal viibimine. Kuigi Maede kodu on Otepääl, kus toimus ka sportlaste suvine ettevalmistus, pidi muul ajal iga kuu kolm nädalat laagris käima ning sügistalvel oli eemalviibimist veelgi rohkem.

«Pere on kindlasti kannatanud. Seni pole ma nii kaua, kui oma naist tunnen, tema sünnipäeva ajal kodus olnud. Laste tegemised, esinemised on jäänud nägemata,» tunnistas Jaak.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles