Anu Aaremäe: inimesekutsikaga koos saab praktiliselt kõike teha

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Mis juhtub siis, kui tegus ja edukas naine saab ühtäkki beebi? Kas tulemuseks on kättevõidetud karjäärikõrguste eriti külmale maale küüditamine või hoopis märksa õnnelikum naine, kelle eneseteostusele lisandub üks armas ja inimlik mõõde, uuris Manona Paris ajakirja Anne & Stiil mainumbris.

Teiste seas intervjueeritud stilist ja castinguagentuuri omanik Anu Aaremäe (36) pidas näiteks väikesi lapsi veel mõni aeg tagasi suisa kondoomireklaamiks, kuid sai mullu oktoobris oma sõprade šokiks pisikese Helo emaks.

«Jah, ööni väljas joomas ei saa käia, aga ma ei tunne sellest vähimatki puudust,» vastas Anu küsimusele, kas nüüd «ei saa enam midagi teha». «Tegelikult saab inimesekutsikaga koos praktiliselt kõike teha,» lisas naine.

Teised naised tõdesid, et kõige raskem on ehk harjuda sellega, et enda jaoks ei ole aega ning puhkepäevi, kus saaks lihtsalt laiselda, samuti enam ei ole.

«Emotsionaalses plaanis aga on lapse sünd toonud kaasa uue mõõtme armastuses - ma saan kogeda piirideta emaaarmastust ja see on hoopis teistmoodi tunne,» nentis aastase Tuuli ema, turundusjuht Jaanika Käärst (35).

Tööelust kõrvalejäämine aga edukaid naisi ei heiduta. Alustala, et sind hinnatakse tugeva professionaalina ja et sul oleks kuhugi tagasi minna, tuleb neljakuuse Lillemori ema, teleprodutsent Triin Luhatsi (36) sõnul luua juba palju varem, siis pole lapse sündides midagi karta.

Teine oluline asi on hoida end distantsilt kontorieluga kursis, lugeda erialakirjandust ja osaleda kas või interneti vestlusringides.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles