Proffide ilusaladused: ilu algab silmade särast

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Inge Kuur
Inge Kuur Foto: Meeli Küttim

Millised ilunipid tõesti toimivad? Kes võiks seda paremini teada, kui need, kes päevast päeva ilumaailma imede keskel oma tööd teevad ja iga kreemipurgi, meigikarbi ja lõhnapudelikesega sina peal on. Kaubamaja ilutiim jagab ajakirjas Hooaeg kavalusi, mida on igal naisel kasulik teada. Avaldame siinkohal teise tiimiliikme saladused.

Inge Kuur: ilu algab silmade särast
Ilumaailma juht

Inge (57) on naine, kellest alati tulvab energiat, optimismi ja … hõrku, isikupärast aroomi. «Minu puhul kehtib kindlalt ütlus, et enne tuleb lõhn, siis Inge,» ütleb ta ise. «Idamaised parfüümid on mu nõrkus läbi aegade – patšuli, nelk, muskus, ambra… Elu erilistel hetkedel on mu truu kaaslane YSL Opium.»

Inge on väga emotsionaalne juht: «Minu absoluutne armastus on Ilumaailma inimesed, neist ammutan jõudu! Oma 130-pealisest tiimist siiralt hoolides küsin ikka: tüdrukud, kuidas teil läheb? Inimesel peab päike näos olema!»

Säravate silmade poolest kuulus Inge teab trikki, kuidas juba varavalges silmad elavaks muuta: «Roosi-jääkuubikud on minu salarelv. Valmistan neid oma aia roosikroonlehtedest, kallan peale 80-kraadise vee, jahutan ja külmutan. Hommikul lööb see silmad hetkega klaariks!» Seejärel korralik toitev, kuid õhema konsistentsiga silmakreem. «Tõhusad jääkuubikud saab ka saialillest ja kressist.»

Nooruslik ilu tähendab Inge silmis hoolitsetud kaela. «Näonaha kõrval vajab kael ehk suurematki tähelepanu. Koorin seda vähemasti korra nädalas ensüümkoorijaga ja paitan hellitavate kreemidega. Asjata ei öelda, et naise vanust loe kaela ja käte pealt.»

Inge meelest algab väline ilu inimese sisemisest harmooniast, võimest positiivselt mõelda ja siiralt vaimustuda. «Mu lapsed ikka teinekord tõmbavad mind maa peale, küsides, et ema, mida sa imestad kogu aeg?! Aga kas ei vääri siis vaimustust erilised inimesed su ümber, värelev kevadeootus südames või kollase liblika uje puudutus käsivarrel…?»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles