Carola Madis: olen leidnud oma Printzi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Printz Board ja Carola Madis LAs
Printz Board ja Carola Madis LAs Foto: Erakogu

Kanal 2 reporteri ja Raadio 2 saatejuhina tuntud Carola Madis andis koos enda kallima, maailmakuulsa bändi Black Eyed Peas klahvpillimängija Printz Boardiga intervjuu Kroonikale, kus paar rääkis oma armusuhtest ning naine kinnitas, et on õnnelik, sest on leidnud oma Printzi.

«Ma ei ole kunagi kohanud kedagi temasarnast ja ma armastan tema juures kõike,» sõnas Carola. Kiiresti kasvanud tunnetele vaatamata ei kavatse paar Printzi sõnul siiski veel kokku kolida, sest ei ole õige aeg – mees kinnitas aga, et nad liiguvad selles suunas.

Printzi sõnul näib nende tulevik koos Carolaga helge: «Mingil hetkel saab näha ringi jooksmas ka väikeseid olevusi, kes näevad väga meie moodi välja. Ja ühel hetkel on mu sõrmes rõngas, mis on sarnane Carola sõrmes oleva rõngaga.»

Hiljutisel visiidil Eestisse kohtus Printz juba ka Carola ema ja isa – laulja Karl Madisega, kes mehele väga sügava mulje suutsid jätta: «Karl võttis mu avasüli vastu ja ütles: sa teed mu tütre õnnelikuks!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles