Kaksteist suviselt kerget soengustiili

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Beckinsale
Kate Beckinsale Foto: SCANPIX

Siinsed soengud ei nõua palju aega ega vaeva ning on suviselt kerged. Realbeauty pakkus välja kaksteist lihtsat stiili, millest endale kõige sobivama saad valida.

Poisipea (Pilt 9)

Lühikesed juuksed on suvekuudeks ilmselge valik ning seda soengut on ka imelihtne korras hoida.

Baleriini krunn (Pilt 2)

Oled pidulikule üritusele hiljaks jäänud? Pole probleemi. Seda ülespandud soengut on lihtne teha. Selleks harja juuksed ja kinnita kõrgeks hobusesabaks. Seejärel keera juuksed ümber patsikummi ja kinnita paari juukseklambriga.

Pruudisoeng

Ümber pea punutud kalasabaga hoiad juuksed eemal nii näost kui kaelast.

Hobusesaba (Pilt 3)

Jennifer Hudson täiendab muidu harilikku hobusesaba ülisirge tukaga. Stiil sobib hästi juhuks, kui tahad ilma suurema vaevata šikk välja näha.

Sasisoeng (Pilt 4)

Selle soengu tegemine võtab tegelikult tervelt kaheksa tundi. Esmalt, mine magama. Siis ärka üles, võta peopessa törts juuksegeeli, hõõru seda käte vahel ning suru kätega juukseid otstest juurteni. Kõige paremini sobib soeng neile, keda loodus on laineliste või sirgete juustega õnnistanud.

Aksessuaar

Oled sa siis puhkusel või kuhugi hiljaks jäämas, peavõrud on alati lihtsad sooja ilma aksessuaarid, mis hoiavad näo juustest vabana. Vali võru, mis pole laiem kui üks sentimeeter, et mitte välja näha nagu inimene näopuhastustoote reklaamist.

Lohakas ülespandud soeng (Pilt 1)

Selle stiili loomiseks läheb sekundeid, kuid siiski näib, nagu oleks stilistide meeskond sinu soenguga tunde vaeva näinud. Stiili järgimiseks kammi juuksed keskelt lahku, kuid ära harja neid läbi. Siis võta juukseotsad (kuni kümme sentimeetrit) lõdvalt kätte ja keeruta kaks korda. Lõpuks seo juukseotsad lõdva patsikummiga ja kinnita kukla juurest paari juukseklambriga või juuksenõelaga.

Krunn küljel

Krunn tundub loogiline valik, kuid küljele tehtult on see eriti elegantne. Nipp seisneb selles, et juukseotsad tuleb enne krunni keeramist läbi kinnituse tõmmata.

Printsess (Pilt 5)

See soeng sobib nii sirgete kui lokkis juuste puhul – mida lainelisemad juuksed, seda romantilisem jääb tulemus. Kõigepealt kammi pealmised juuksed üle pea ja kinnita umbes pea keskelt kahe juukseklambriga - aseta need risti. Seejärel kogu juuksed lõdvalt kukla juurde hobusesabaks ja tõmba juukseotsad läbi kinnituse, et tekiks silmus. Kinnita lahtised salgud juukseklambritega.

Lendlevad salgud (Pilt 6)

See soeng võib jätta mulje nagu oleksid just trennist tulnud, nii et täienda stiili kindlasti kaunite kõrvarõngaste ja kleidiga. Alustuseks tekita keskele juukselahk, kuid mitte nii, et konkreetne joon näha jääks. Seejärel tee keskmisele kõrgusele krunn. Lõpuks tõmba näo ümbert mõned juuksesalgud välja ja viimistle soeng kerge juukselakiga.

Pikk punupats (Pilt 7)

Blake Lively stiili tarvis seo alustuseks juuksed kõrgeks hobusesabaks. Kasuta kerget lakki, et pealmised juuksed siledad jääksid. Seejärel punu lõdvalt juuksed lõpuni. Enne patsi kinnitamist tõmba otsad tugevalt kokku nagu teeksid nõrga hobusesaba puhul. Siis tõmba punupatsist välja mõned üksikud salgud (mitte terve patsi ulatuses), et tulemus jääks lohakas.

Hobusesaba küljel (Pilt 8)

Tavalise hobusesaba alternatiiv, mille puhul võib seitel olla nii keskel kui küljel. Nipp: tee hobusesaba samale küljele, kuhu jääb juukselahk. Tõmba juuksed kõrva taha ja kinnita klambri või juukselipsuga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles