Kus võiks kohata uusi mehi?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Juunikuu Cosmpolitan jagab soovitusi, kus võiks kohata uusi huvitavaid mehi - avaldame siinkohal mõned põnevamad ideed.

Näiteks soovitab ajakiri meestega tutvumiseks pubisid ja baare, eriti kui seal jälgitakse spordivõistlusi. «Võime kihla vedada, et oleksid seal üks vähestest naistest ja saad lemmikmeeskonna võidu korral mehise rõõmu ning tähelepanu osaliseks. Halvemal juhul pead mõne mehe kaotusvalu leevendama, aga seegi tegevus võib ju üpris seksikas olla.»

Hea koht uute tutvuste loomiseks võib olla ka mõni veinikoolitus või siis raamatupood - viimasel juhul on raamatut sirvivat meest märgates üsna lihtne temaga vestlust alustada.

Toredaid kutte võib kohata ka pillipoes, kus naisterahvas - põhjendusega, et otsid näiteks sõbrale kitarririhma - mõjub põnevalt.

Ühe kohana pakutakse välja ka autohooldus, kus on suur ilusa autoga saabuvate ja aega surnuks löövate meeste kontsentratsioon - nii et kui sõbranna või vanemad nurisevad, et hoolduses passimine on tüütu kohustus, paku end vabatahtlikuks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles