Ebarealistlike ideedega flirtides unistuste täitumise poole

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Hiljuti eluloolise töövihiku «Minu parimad aastad» avaldanud Kerli Nõu (27) edulugu tõestab, et näiliselt ebarealistlike ideedega flirtimine on unistuste täitumise vundament, kirjutab maikuu Cosmopolitan.

Näiteks kritseldas ta seitse aastat tagasi Lasnamäel üüritoas elades paberile täiesti ajuvaba kujuga mööblitüki, unistades seejuures oma korterist Tallinna kesklinnas - kaks aastat hiljem oligi Kerlil päris oma kodu.

Suurelt unistama ja oma unelmaid teostama pani Kerli ülikooliõpingute ajal Peep Vainu koolitusfirmas töötades kirjakasti saabunud nõuanne - soovitus kirja panna, mida võiks tuua järgmine aasta ja mida tahad, et elu edaspidi tooks. Kuus aastat hiljem tekkis Kerlil idee tänasest hittraamatust.

Kuid Kerli unistuste täitumises on olnud ka tagasilööke, mis õpetasid talle, et liigse pingutamise peale ei tule midagi - kui plaanid ikka kuidagi ei suju, pole need sel hetkel sujuma mõeldudki.

Ülikooli viimasel kursusel õppides ja samal ajal majandusajakirjaniku ametit pidades tekkis Kerlil plaan külastada 20 riiki, kuut kontinenti, üheksa kuud ja rännata ja eri paigus majandusreportaaže teha. Kuid oodatud toetusskeemi tema projektile ei tekkinud ja unistus jäi realiseerimata.

Nüüdseks on Kerli aga kõiki soovitud sihtkohti külastanud hoopis abikaasa seltsis ning oluliselt privaatsemas ja luksuslikumas keskkonnas.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles