Naiste viis levinumat seksuaalfantaasiat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Olgem ausad - igaüks unistab aeg-ajalt seksist ning seksuaalsetes fantaasiates pole mitte midagi halba. Idiva.com tõi välja naiste viis peamist fantaasiat ning nende tähendused.
 

Seks oma partneriga. Jah, ehkki see võib kõlada üsna igavalt ja liigagi «normaalselt», erutab paljusid naisi just nimelt mõte seksist oma olemasoleva partneriga või temaga veedetud unustamatu öö meenutamine. Mida see tähendab? Et sinu partner kütab su kuumaks!

Partnerile allumine. Kui unistad täielikust mehele allumisest magamistoas, ei tähenda see, et oleksid nõrk. Ehk võimaldab see fantaasia sul mõelda asjadele, mis on sinu jaoks sekselus veidi tabuks? Ka võib selline fantaasia anda märku kontrolli kaotamise või kohustustest vabanemise soovist.

Seks teise mehega. Teise mehe - võhivõõra, sõbra või kuulsusega seksimisest fantaseerimine ei tähenda, et sa oleksid kaotanud huvi oma tegeliku partneri vastu või temaga rahulolematu. See tähendab vaid seda, et uued kogemused erutavad sind ning sa naudid kellegi uuega koos olemise põnevust.

Kolmekas. Kui unistad seksist kahe mehega, naudid sa ilmselgelt sinule suunatud tähelepanu - sulle meeldib, kui sind jumaldatakse või isegi sinu pärast kakeldakse. Kui aga unistad teise naise kaasamisest enda ja oma partneri voodiellu, erutab sind ilmselt mõte sellest, et su mees võib meeldida teisele naisele.

Lähedus teise naisega. Selline fantaasia ei tähenda nüüd kohe seda, et oleksid muutnud oma seksuaalset orientatsiooni - pigem tähendab see, et oled naudingule avatud ja oskad seda hinnata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles