Kuidas eksiga suhtlemist platoonilisena hoida?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui sa ei suuda keelduda oma eksmehele veel mitte päris lahtunud tundeid väljendamast, võib see varsti lõppeda ka füüsilise lähedusega. See teeb aga teie mõlema elu taas keerulisemaks - eriti siis, kui kas ühel teist või mõlemal on juba uus partner…

Idiva.com jagas nõu, kuidas eksiga suhtlemist platoonilisena hoida.

Võtke aeg maha
Puhake teineteisest täielikult täpselt nii kaua, kuni suudate tõesti olla lihtsalt sõbrad. See tähendab, et mingi aeg ei tohiks te suhelda ka telefoni, e-maili või mis iganes muu elektroonilise suhtlusvahendi abil.

Alustage puhtalt lehelt
Kui olete mõlemad tõesti valmis uuesti suhtlema hakkama, ilma et kumbki teist valu taaskogemise tõttu pisaraid valama hakkaks, romantilisse vaimustusse satuks või hoopis vihast plahvataks, on see kahtlemata hea uudis.

Kuid siiski tuleks nüüd ära unustada teineteise nunnutamine, «oma» kõnepruugi ja armsate hellitusnimede kasutamine, 25 korda päevas helistamine ning teineteise olemasolu iseenesestmõistetavana võtmine. Teie uus (sõbra)suhe peaks olema teistsugune.

Kohtuge vaid avalikes kohtades

Silmast silma kohtumine on ilmselt järgmine etapp suhtlemise taastumisel, kuid vaid sel juhul, kui te mõlemad seda soovite. Kindlasti tuleks aga kohtumiseks valida rahvarohke koht ning vältida seejuures kõike seda, mis võiks meenutada teie kunagisi ühiseid käike ja tegemisi. Ning väike vein kahekesi on väga, väga halb mõte. Et midagi sellist vältida, kohtuge parem keset päeva.

Ei mingit «veel ühte viimast korda»!

Ei mingit ühte viimast suudlust, viimast seksi või viimast reisi. Kui nõustute mõlemad «viimase suudluse» või «viimase seksiga», tähendab see selgelt, et teie vahel on endiselt tõmmet… Kuid mingil põhjusel läksite te ju siiski lahku ja otsustasite oma eluga edasi minna? Teil on vaja rohkem tahtejõudu!

Kohtu oma eksiga koos tema uue partneriga

See toob su kindlasti maa peale tagasi. Kui märkad nendevahelist tugevat keemiat, oled sunnitud automaatselt tagasi tõmbuma. Ning kui seda pole, saad nautida kahjurõõmu, kui see sind veidikenegi aitab.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles