Tugeva suhte kümme omadust

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Oled vahel vaadanud mõnda paari ja mõelnud, kuidas nad küll nii hästi klapivad? Siin on kümme omadust, mis tugevatel paaridel ühist on.

1. Usaldus

Suhe ei saa kasvada ilma usalduseta. Tugeva suhte aluseks on tugev usaldus.

2. Austus

Lihtne on harjuda nende asjadega, mida kaaslase juures algselt imetlesime. Austa oma kaaslast, tema omadusi ja soove.

3. Sõprus

Kui kirg lahtub, siis sõprus jääb. Lisaks suurele kirelõõmale on tugevas suhtes algusest peale ka sügav sõprus ja mõistmine.

4. Huumor

Oskus koos naerda ja olla sarnase huumorimeelega on suhtes väga oluline. Tuleb aegu, mil kõik pole nii lihtne kui alguses. Siis on hädavajalik, et oskate hinnata üksteise huumorit ja teist ka naerutada.

5. Iseseisvus

Tugevas suhtes on mõlemad ka omaette isiksused. Lisaks õnnelikule suhele hindavad mõlemad osapooled ka teatavad isiklikku ruumi, sõpru, hobisid. See aitab neil veelgi rohkem üksteist hinnata, kui päeva lõpus koos koju jõutakse.

6. Empaatia

Tugevas suhtes suudetakse tülisid mõistlikult lahendada. Empaatiavõime aitab osapooltel mõista, miks teine on endast väljas või solvunud.

7. Kirg

Öeldakse, et kirg lahtub mõne aja möödudes, kuid tugevad paarid töötavad selle nimel, et seda aeg-ajalt taaselustada. Seksuaalne keemia ja kirg on paratamatult hea suhte lahutamatu osa.

8. Täiskasvanulikkus

Suhetes kiputakse palju üksteist süüdistama ning põhimõtteliselt, käitutakse nagu lapsed. Olge sellest üle, lahendage konflikte täiskasvanulikult.

9. Suhtlus

Suhtluse osatähtsust suhte edukuses ei ole võimalik ülehinnata. Suhtlus aitab üksteist mõista, lahendada probleeme, jagada rõõmu ja nii edasi. Olge üksteisega ausad, rääkige omavahel kõigest.

10. Armastus

Isegi, kui kõik eelnevad punktid on olemas, siis armastuseta head suhet ei ehita. Armastus on see maagiline komponent, mis paneb inimesed pingutama.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles