Kaheksa üllatavat asja, mida kuninganna Elizabeth oma käekotis kannab

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Reuters / Scanpix

Kuninganna Elizabeth II on üks tuntumaid inimesi maailmas ja avalikkuse ees ei näe teda mitte iial ilma käekotita. Läbi aastate on tema koti ümber olnud palju müstikat, sest väidetavalt saadab ta sellega oma meeskonnale salajasi signaale. Aga millised saladused on peidus kotis endas?

Lugemisprillid

Esimest korda nähti kuningannat oma lugemisprille kotist välja võtmas aastal 1982 ja pärast seda on need tal alati kaasas olnud.

Huulepulk

Need fuksiavärvi huuled ei teki iseenesest. Kuninganna on mitu korda jäänud kaamera ette, kui ta on ise oma huulevärvi värskendanud. Kuninganna kasutab sellise Clarinsi brändi huulepulka.  

Kotihoidja

See võib kõlada veidi ebatavalisena, aga see on tegelikult väga nutikas! Selle asemel, et kott maha panna, tasub  käekotis hoida väikest kotihoidjat. Tegemist on väga diskreetse väikese abimehega.

Sulepea

Kui keegi vajab, et kuninganna annaks oma allkirja näiteks kaastundeavaldusele või  dokumentidele, siis selleks on ilmselgelt pastapliiatsit vaja. Kuninganna ei jäta midagi juhuse hooleks ja seetõttu kannab ta alati oma isiklikku kirjutusvahendit kaasas.

Triigitud raha

Me kõik teame, et kuninganna ei kanna raha kaasas, õige? Vale! Tema staatuse puhul ei ole tal küll vaja sularaha või kaarti kaasas kanda, aga mõnikord siiski – nimelt siis, kui ta läheb kirikusse. Tema Majesteet annetab alati veidikene raha ja selleks on sularaha vajalik. Tavaliselt annab ta viiese või kümnese rahatähe. Tema meeskond on raha eelnevalt ära triikinud ja voltinud selle kokku nii, et kuninganna nägu oleks nähtaval.

Taskurätik

Kuninganna on siiski inimene ja ka temal võib mõnikord aevastus peale tulla.

Piparmündipastillid

Kuninganna peab pidevalt suhtlema nii paljude inimestega, seega on täiesti loomulik, et ta tahab vahepeal midagi hingeõhku värskendavat suhu pista.

Kaamera

See ei ole midagi sellist, mida kuninganna iga päev endaga kaasas kannaks, aga on teada, et seda juhtub üsna tihti. Tema Majesteet on alati olnud fotograafiast huvitatud ja oletatavalt teeb ta maailma liidritest pilte oma isiklikku fotokogusse.

Allikas: popsugar.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles