Kuus kohta, kus sa ei tohiks hakata kellelegi külge lööma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Kas on olemas kohad, mis ei ole mingi juhul selleks head, et leida endale kallim või lihtsalt keegi voodisse? Tuleb välja, et tõepoolest on. Ja ehkki kõik ei pruugi sellega nõustuda, siis meie arvame, et hoia ennast natukene aega tagasi ja mine hiljem näiteks baari.

Matustel

Kui surnud inimese lähedased pole just mingid veidrikud, siis tasuks säilitada head kombed ja hoida jutt lahtise kirstu kõrval tagasihoidlik. Matused ei ole see aeg ja koht, kui peaksid üritama kellelegi külje alla pugeda. Jäta see avara dekolteega pluus ja oma ego seekord koju ning keskendu kordki teisele inimesele. Aitäh.

Jõusaalis

Jah, peaaegu igaühele meist on jõusaalis vähemalt korra külge hakatud lööma. Mõningate inimeste jaoks võib see olla küll täiesti OK, aga enamus meist eelistaksid olla tutvuse ajal vähem higised. Jõusaal ei ole seetõttu parim koht flirtimiseks. Mõni naine tõenäoliselt kukutaks enne kangi oma jalale, kui alustaks pärast rasket trenni mõne kena mehega vestlust.

Tööintervjuul

See võib kõlada küll ilmselgena, aga me oleme kuulnud jutte. Pole tähtis, kas intervjuud viib läbi Ryan Reynolds, Megan Fox või hoopis Quasimodo, see ei ole aeg flirtivateks märkusteks või naeratusteks.

Terapeudi kabinetis

Jah, me oleme kõik natukene pöörased peast, aga siiski ei ole kõige parem idee oma numbrit kellelegi kätte libistada, kui oled lahkumas oma terapeudi juurest. Ja isegi kui sinul on ainult kerged probleemid, siis võib-olla inimesel ukse taga on peas toimumas hoopis midagi suuremat.

Lennukis

Ühe miili klubiga ühinemine on absoluutselt üks põnev eesmärk (kui sa pole seda veel saavutanud), aga nagu on ka näiteks alkoholi joomisega, liiga suurtes kogustes muutub asi pigem halvaks. Pealegi, kui sa lööd kellelegi lennukis külge ja ta ei vasta sinu katsetele, siis ei ole sul kuhugi põgeneda. Sama asi on ka paadis, seega mõtle enne järele, kui seda teed.  

Esmaabis

Kas sina tahaksid, et keegi hakkaks sulle külge lööma olukorras, kus sa oled esmaabi ooteruumis suurtes valudes ja ahastuses? Vaevalt küll. Pealegi, milline inimene üldse mõtleb kellegagi flirtimisele, kui ta on ka ise täbaras olukorras? See peaks olema üks iseäranis huvitava fetišiga inimene. Palun, jäta haige inimene rahule!

Allikas: yourtango.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles