Naine kulutas tuhandeid eurosid, et näha välja nagu seksnukk

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SWNS.com / Scanpix

Kahe lapse ema on aasta jooksul kulutanud üle 10 000 euro, et läbida ekstreemne muutus ja näha reaalses elus välja täpselt nagu seksnukk. Talle paigaldati kunstrinnad, juuksepikendused ja ühe kuu jooksul lasi ta oma huuli suurendada kolm korda. Tema unistus olla kõndiv ja rääkiv koopia täispuhutavavast nukust on täitunud. Vaata enne ja pärast pilte!

Cindy Moore on 31-aastane naine, kellel on isegi auto numbrimärgil kirjas «Nukk.» Aga Moore ütleb, et tegelikult ei ole ta oma ekstreemse stiiliga veel täielikult rahul. Naine sõnab, et sooviks veel ühte rinnaoperatsiooni ja tõenäoliselt ka kõhuplastikat. «Varem oli minu rinnakorvi suuruseks A, aga nüüd on FF,» sõnab naine. «Mul on veel pikk maa minna, sest tahan kaotada kaalu, et näha veel rohkem seksinuku moodi välja. Mulle meeldib näha teiste inimeste pilke endal, ma tunnen ennast ilusana.»

Moore on alati armastanud sellist «võltsi» välimust, ta on blondeerinud oma juukseid ja kandnud dramaatilist meiki alates sellest ajast, kui ta oli 19-aastane. Aga südamevalu inspireeris teda viima oma seksinuku välimust järgmisele tasemele. Nimelt avastas ta, et tema kihlatul ja laste isal on afäär teise naisega.

Pärast laste sündi võtsin ma nii palju kaalus juurde, et jätsin oma unistuse mõneks ajaks sinnapaika, aga kui ma oma mehest lahku läksin, siis tundsin, et nüüd on õige aeg ennast uuesti kätte võtta.

Moore perekond toetab teda välimuse muutuses täielikult ja tema ema ütleb, et tütar peab oma unistustele järgnema ja sellega raha teenima, kirjutab news.com.au.

Foto: SWNS.com / Scanpix
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles