Tiina Talumees: minu õnn on teiste naiste kapriisid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moekunstnik Tiina Talumees.
Moekunstnik Tiina Talumees. Foto: Meelis Tomson / Õhtuleht

Moekunstnik Tiina Talumees rääkis ajakirjale Kroonika oma klientide rõivaeelistustest ning mõtiskles naiste enesehinnangu teemal.

Talumees, kelle stiili võiks pidada võrreldes tema loominguga vaoshoituks, möönis, et enda riidete valikul ei lähtu ta hetketrendidest: «Mu isiklikud rõivasoovid ei ole kindlasti trendipõhised ja sageli on kliendid selles vallas haritumad kui mina.»

«Minu õnn on aga teiste naiste kapriisid ja tahtmine end uute riiete kaudu välja elada,» märkis ta ning lisas, et naisi selles osas aitama on ta alati valmis.

Veel jagas moelooja mõtteid välimuse ja iseendaga rahulolust, mis naiste puhul sõltub pahatihti teiste arvamusest: «Naisena riputame end sageli konksu otsa ja ootame kannatlikult, mida teistel meile öelda on.»

«Aastate möödudes kiidusõnad kahanevad või hääbuvad sootuks ja siis tuleb äng. Lõpuks leiame, et miski pole võimsam omaenda isiklikust teest...» usub Talumees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles