Vanemad paljastavad kõige õelamad asjad, mida nende võsukesed öelnud on

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ingrid Balabanova / Panthermedia / Scanpix

Öeldakse, et lapsesuu ei valeta. Seda hirmsamad on need laused, mis lapsed vahel pahaaimamatult ütlevad. Vanemad on kirja pannud kõige õelamad laused, mida lapsed öelnud on.

«Mu ema ütles, et kui ma olin 6-aastane, nuttis ta oma magamistoas. Ma olin läinud ja küsinud, kas ta vaiksemalt ei saaks võtta, ma tahan saadet vaadata.»

«Olime poes ja ma mainisin, kuidas ma väga tahaksin ühte televiisorit. Mu poeg ütles kümne inimese ees kõva häälega, et sel pole vahet, kuna ma olen vaene.»

«Mu õepoeg küsis, miks ma endiselt oma vanematega elan ning lisas, et kas ma ei peaks juba praeguseks abielus olema, või vähemalt poiss olema.»

«Kõigi meie külaliste ees kõva häälega: «Ema, millal nad ära lähevad?»»

«Laps avas oma sünnipäevapeol kinke ja ütles: «See ei ole see, mida ma küsisin.»»

«Mu tütar ütles, et ta ostab supermarketist uue isa.»

«Kui mu tütar oli 4-aastane, vaatas ta mu abielusõrmust ja ütles: «Nii ilus sõrmus! Kui sa sured, saan ma selle endale.»

«Olin suvelaagris tööl ja läksime basseini äärde. Poiss näitab näpuga mu kõhu poole ja küsib, kas mul on seal beebi. Ma olin siis kõige kõhnem, mis ma üldse olnud olen.»

Allikas: Woman´s Day

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles