Oluline põhjus, miks eelistada veini karbis

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Poes veini valides, rändab enamasti korvi pigem vein pudelis. Karbiveinidel on mõnevõrra kehv maine, kuid tuleb välja, et täiesti teenimatult. Ostes veini karbis, on sel üks oluline eelis.

Kui tavaliselt avades veinipudeli, lahtub see nädalaga, siis karbis ostetud vein võidab sulle aega. Pärast karbi avamist kõlbab vein juua kuni kuus nädalat!

Kuna karbiveinid on tihti suurema kogusega kui pudelid, siis tuleb see kasuks. Veinikott, mis on karpi pandud, kaitseb jooki bakterite ja õhu eest. Ka karbis müüdavate veinide kvaliteet on oluliselt tõusnud, kirjutab HuffingtonPost.

Nüüd on hea põhjus külaliste saabudes vein hoopis karbis osta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles