Uneseletus: mida tähendab, kui näed unes kallima petmist?

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Enamik inimesi näevad elu jooksul rohkem kui 100 000 unenägu, ütleb unenägude ekspert Lauri Quinn Loewenberg, kes on ühtlasi raamatu «Dream on It: Unlock Your Dreams, Change Your Life» autor. Aga mitmeid me neist sadadest üles ärgates mäletame? Ometi võivad olla unenäod võtmeks iseenda paremaks mõistmiseks.

Karen Silverstein, raamatu «Journey of an Apprentice Dreamer» autor ütleb, et unenäod võivad olla meie alateadvuse viisiks panna meid lahendamata probleemidele tähelepanu tõmbama. «Me peaksime alati küsima küsimusi ja minema asjaga sügavuti,» vahendab LiveStrong Silversteini sõnu. «Me saame kasutada oma unenägusid, et teha praegu oma eludes paremaid valikuid.»

Sel nädalal vaatleme iga päev levinud unenägude tähendusi ning ekspertide tõlgenduste abiga saad ehk jälile, mida su öised seiklused sulle päevasündmuste kohta öelda püüavad.

Sa näed unes, et petad oma kallimat

Loewenbergi sõnul tähendab unes afääri nägemine harva, et tegelikult oleks petuskeem töös. See võib aga siiski tähendada, et miski seisab sinu praeguse suhte tee peal ees. «Tavaliselt on selleks töö,» ütleb Loewenberg. «Kuid see võib olla ka Xbox, golf või jalgpall.»

Õppetund: see unenägu võib su suhtele hoogu anda, kui oled välja mõelnud, mis on takistuseks. Kui sa põhjuse üles leiad, püüa leida ka kompromiss. Paku välja, et püüad näiteks vähem töötada või palu oma kallimat, et ta leiaks rohkem aega sulle tähelepanu pöörata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles