Mehed avaldavad, milline on olnud nende halvim seksuaalne kogemus

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoi R. / PantherMedia / Scanpix

Reaalsus on see, et seksuaalakti käigus võivad asjad mõnikord väga valesti minna või ei kulge lihtsalt nii nagu oleme lootnud. Tagantjärgi tulevad need juhtumid ikka ja alati kõige ebasobivamal ajal meelde, aga meie soovitame lihtsalt naerda nende üle. Loe nende meeste kogemusi selle kohta, mis võib voodis valesti minna.

«Tüdrukuga kolmandal kohtingul olles hakkasid asjad kiskuma vallatuks. Ma ei plaaninud sel õhtul midagi teha, seega ei olnud mul kondoomi. Aga tal oli, lausa terve öökapi sahtlitäis. Ma panin selle peale ja see oli nagu kilekott mu peenise ümber, nii suur. Mu erektsioon kadus koheselt, sest ma hakkasin mõtlema, kui väike peenis mul on võrreldes tema eksiga.»

«Ma arvasin, et mu peenis murdus ja läksin kohe esmaabisse. Tuli välja, et mul oli vaid nikastus, aga see tegi valu veel mitu nädalat.»

«Tüdruk tegi mulle kord suuseksi ja neelas sperma alla, pärast seda oksendas koheselt mu kõhule. Tegelikult oli see OK, mul oli käterätik käeulatuses.»

«Minu eks-naine oli sellist tüüpi, et tema jaoks oli väga oluline mehele head meelt teha ja talle meele järele olla. Ta teadis, et ma eelistan suuseksi pakkuda siis, kui vagiina on karvadest puhas. Ühel õhtul, kui ta sellega duši all tegeles, lõikas ta endale päris karmilt sisse. Verd tuli väga palju, see oli üsna hirmus. See ei olnud võrreldav menstruatsiooniga, vaid ta veritses nagu siga tapamajas.

Pärast seda, kui ta sai verejooksu kontrolli alla, oli seks viimane asi, millele ma mõelnud oleks. Ma hoidsin teda lihtsalt enda kaisus ja meenutasin talle, kui palju ma teda armastan ja hindan.

Ta jätkas selle piirkonna raseerimist ka pärast seda, lihtsalt oli palju ettevaatlikum.»

«Me tegime väljas jooke koos armsa tüdrukuga, kellega ma ka samas kohas töötasin. Klubis me jõime end väga purju ja sealt liikusime koos edasi hotellituppa, kus me hakkasime seksima. Pärast seda, kui olin temaga vahekorras olnud kuskil tunnike, läksin vannituppa ja märkasin, et minu peenis oli verega kaetud. Tuli välja, et tal ei olnud päevad, vaid ta oli süütu ning liiga purjus või häbelik, et mulle seda öelda. Pärast seda me saime samal eesmärgil veel mõned korrad kokku.»

«Mul on väga suur hirm selle ees, kui tüdruk on peal, sest ma kardan alati, et mu väikese sõbraga võib midagi juhtuda, näiteks pooleks minna. Õnnetuseks minu uuele tüdrukule meeldis mu peal ratsutada nagu kauboi ja kuna tal oli üsna suur tagumik, siis ei näinud ma toimuvat üldse. Selle sama tüdrukuga toimus ka minu kõige hirmsam seksuaalne kogemus. Nimelt, ta tahtis mu silmad ja käed kinni siduda seksimise ajaks.

Nii ma seal siis istusin pimesi, käed kinni seotud, samal ajal kui tema minu peal ratsutab. Ma kartsin oma elu pärast ja korrutasin talle pidevalt, et palun ära murra minu väikest armsat sõpra ära. Ta tegutses nii nagu üritaks rehvi täis pumbata. Kui ta lõpuks maha rahunes, siis ma tundsin ennast hästi ja hirm läks ära, aga järgmine kord mõtlen ma kaks korda, enne kui lasen enda käed kinni siduda.»

«Tüdruk rahuldas mind käega ja tegi seda väga entusiastlikult. Aga tal olid väga pikad küüned ja seetõttu juhtus nii, et kui ta libises, siis tema küüs sisenes sügavale minu peenisepea sisse. Verd purskas igale poole.

Mina karjusin, tema karjus. Ma ei lõpetanud karjumist enne, kui minu erektsioon kadus ja verd enam ei pursanud.»

Allikas: Elite Daily

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles