5 teemat, millest kõik peaksid suhtes rääkima

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Suhetes on suhtlus kõige olulisem võti eduks. Küll aga on teemasid, mis on teistest pisut olulisemad selleks, et suhe püsima jääks.

1. Eelmised suhted

Kuigi eelmistest suhetest ja eksidest rääkimist väldidakse, eriti suhte alguses, siis tegelikkuses peaksite neil teemadel rääkima. Kuigi sa ei soovi teist armukadedaks teha, hoolitakse õiges suhtes ka üksteise minevikust ja sellest, kust ta tulnud on. Seda kõike on lihtsam mõista, kui teate üksteise minevikke. 

2. Kulutamisharjumused

Isegi, kui teil pole ühist pangakontot, on oluline teada, kuidas teine enda rahaasjadega ümber käib. The Discover® ja Match Group uurimus näitas, et 66 protsenti vallalistest ja 71 protsenti suhtes olevatest inimestest märkis finantsilise vastutusvõime olulisust kaaslase juures kas oluliseks või väga oluliseks. 

3. Karjääriga seotud eesmärgid

Hea töö ja parem palk on ilmselt iga inimese nimekirjas. Kuid mõtle ka neile asjadele, mis nendega kaasnevad. Kas on oodata vajadust kolida või teha tööd oluliselt suurema koormusega? Kõik see puudutab ka teist, seega on oluline rääkida kõigist enda eesmärkidest ja tagajärgedest, mis karjääri tehes teele võivad tulla.

4. Lastega seotud plaanid

Pereloomisega seotud mõtted ja unistused on alati keerulised. Need võivad kujuneda rahulikuks ja helgeks vestluseks või kukutavad suhte täielikult. Igal juhul on oluline neil teemadel rääkida. Tegemist on väga põhimõttelise teemaga, mistõttu ära unusta, et ei sina ega su kaaslane ei pea enda uskumustest taanduma. Seetõttu ongi oluline juba varakult neil teemadel vestelda.

5. Finantsiline toimetulek

Kuidas suhtub su kaaslane krediitkaartidesse või järelmaksudesse? Kas tal on sääste? Need teemad mõjutavad teie suhet varem või hiljem. Lihtsam on kohe varakult selgeks teha, millised on kummagi hoiakud raha osas.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles