Vaata oma mehe sõpru ja sa õpid tema kohta nii mõndagi

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Graham Oliver / PantherMedia / Scanpix

«Ütle, kes on su sõbrad, ja ma ütlen, kes oled sina» – see ütlus ei valeta, sest see on lausa uskumatu, kui palju infot võid sa saada mehe kohta, kui viskad pilgu tema sõpradele. Mehe sõbrad reedavad tema kohta väga palju asju – alustades sellest, kas sa meeldid tema vanematele, ja lõpetades sellega, kas tal on armuke või mitte. 

Tema kalduvus petmisele

Kas sa tead, et mõnel tema sõbral on kõrvalsuhe? Kui jah, siis ole väga tähelepanelik! Uuringud on avastanud, et üks suurimaid endeid petmisele on see, kui mõnel mehe sõbral on parasjagu afäär oma naise või tüdruksõbra kõrvalt.

Tema suhtumine naistesse üldiselt

Sarnased inimesed kipuvad kokku hoidma, meeste puhul tuleb see esile eriti siis, kui teemaks on naised. Kui sa kuuled tema sõpru naistest halvustaval toonil rääkimas, näiteks: «naistel loogiline mõtlemine ei tööta» või midagi muud taolist, siis tõenäoliselt ei ole ta ka ise parema suhtumisega.

Kas tema elustiil on sinu omaga kokkusobiv

Ta võib sulle meeldida, aga olgem ausad, meeldimine ei ole piisav. Kui kõikidel tema sõpradel on sinu omast väga erinev taust  ja teie elustiilid on täielikud vastandid, siis suure tõenäosusega elab ka tema sellist tüüpi elu. Kui sa ei suuda sellega leppida, siis pikemas perspektiivis teie suhtest asja ei saa.

Kui suure tõenäosusega sa tema vanematele meeldid

Hea rusikareegel on vaadata neid inimesi, kes teda ümbritsevad. Enamikul juhtudel vanematele meeldivad need sõbrad, kes nende lastel on, või tahavad, et nad oleksid natukene rohkem konservatiivsed. Kui sina oled seltskonnas tavaliselt «see kummaline,» siis võib juhtuda, et sul tuleb silmitsi seista sellega, et sa ei meeldi tema vanematele.

Kas ta võtab sind tõsiselt

Sa ei tea tema sõpru? Ta ei ole sind nendele kunagi tutvustanud, kui välja jätta juhuslikud kohtumised? Ta on sind nendega kokku viinud ainult seetõttu, et oled talle terve igaviku peale käinud? See on märk, et ta ei võta sind tõsiselt, eriti kui te olete kohtamas käinud juba üle kuue kuu.

Suhtes on midagi valesti, aga sa ei ole seda märganud

Kui sa märkad, et tema sõbrad vaatavad sind mõistva, segaduses või haletseva pilguga, siis peaksid muretsema. See on märk, et ta petab sind või teeb midagi muud kahtlast.

Ta räägib sinust selja taga halvasti

Aga kui tema sõbrad käituvad sinuga ebatavaliselt õelalt, karmilt või jäiselt, siis on see märk, et ta räägib sinust neile üsna koledaid asju või oled sa nende jaoks ebaotstarbeline teine naine. Igal juhul on see põhjus suhtest lahkumiseks.

Kas sa tahad temaga pikas perspektiivis koos olla

Tema sõbrad on osa tema elust, olenemata kas sina oled või mitte. Kui sa ei talu tema sõprade lähedust üldse, siis peaksid kaaluma, kas tahad selles suhtes pikas perspektiivis olla. Selline asi lööb paari vahele lõpuks kiilu ega ei ole hea alustala tervele ja õnnelikule suhtele.

Tõenäosus, et ta saavutab edu

Statistiliselt teenime umbes nii palju, kui nende viie inimese keskmine palk, kellega me kõige rohkem suhtleme. Kui tema viiel kõige lähedasemal sõbral pole kellelgi tööd, siis tõenäoliselt ei saada ka teda elus just suur edu, kui ta ennast ei muuda.

Tema põhiväärtused

Tema sõpradel on tõenäoliselt samad väärtused, mis temalgi. Kui tema sõbrad on sügavalt usklikud, siis vanuse lisandudes hakkab temagi seda teemat rohkem tähtsustama, isegi kui praegu ei paista see talle oluline olevat. Aga kui tema sõbrad näiteks ei hinda haridust, siis tõenäoliselt ei ole see ka tema jaoks eriti oluline. Vaata tema sõpru ja mõtle, kas sinul on nendega sarnased väärtused. Kui ei ole, siis mõtle uuesti, kas temaga suhtes olemine on ikka hea idee.

Kas ta on valmis paikseks jäämiseks

Kui tal on hulk abielus sõpru, siis tahab ta suurema tõenäosusega ka ise abielu ja pikaajalist suhet (võrreldes inimestega, kelle enamik sõpru on vallalised). Kui sa näed paljudel tema sõpradel abielusõrmuseid, siis on see hea märk, et ta tahab abielluda pigem varem kui hiljem, kirjutab yourtango.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles