11 kuulsate inimeste hüüdnime

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

On ilmselt raske ette kujutada, et kuulsused on tavalised inimesed, kuid seda nad tegelikult ju on - ning nagu tavaliste inimeste puhul, on ka neil omad hüüdnimed, mida lähedased kasutavad. Vaata galeriid!

HUGH JACKMAN: STICKSHugh Jackman, kes on tuntud Wolverine'ina, pole alati olnud selline musklimägi. Tema jalad olid kunagi nii peenikesed, et ta sõbrad panid talle hüüdnime: Sticks (tlk pulgad, kepid). / Scanpix
HUGH JACKMAN: STICKSHugh Jackman, kes on tuntud Wolverine'ina, pole alati olnud selline musklimägi. Tema jalad olid kunagi nii peenikesed, et ta sõbrad panid talle hüüdnime: Sticks (tlk pulgad, kepid). / Scanpix Foto: SCANPIX

KUNINGANNA ELIZABETH: GAN-GAN JA GARY

Väike prints George kutsub oma vanavanemat Gan-Ganiks. Prints William aga kutsus omal ajal kuningannast vanaema Garyks, sest ta ei suutnud sõna granny välja öelda.

BARACK OBAMA: BARRY O'BOMBER

Endine USA president Barack Obama armastab pesapalli ning kuigi ta ei pääsenud kunagi oma keskkooli pesapallimeeskonda, teenis ta siiski hüüdnime Barry O'Bomber, kuna tal ebaõnnestusid sageli keerulised löögid.

MARIAH CAREY: MIRAGE

Popstaar ja kaksikute ema Mariah teenis endale keskkoolis nime Mirage, kuna ta puudus nii palju tundidest, et klassikaaslased nägid teda harvemini kui miraaži.

HUGH JACKMAN: STICKS

Hugh Jackman, kes on tuntud Wolverine'ina, pole alati olnud selline musklimägi. Tema jalad olid kunagi nii peenikesed, et ta sõbrad panid talle hüüdnime: Sticks (tlk pulgad, kepid).

CRISTIANO RONALDO: CRYBABY

Üks aegade parimaid jalkamehi, kolme lapse isa Cristiano Ronaldo kandis lapsena hüüdnime Crybaby ehk piripill. Ronaldo ema sõnade kohaselt oli juba väike Cristiano väga aldis pisaraid valama, kui talle palli ei söödetud või ta väravasse ei löönud.

LIAM PAYNE: DADDY DIRECTIONER

Liam, kes on bändi One Direction vanim liige, on sellega ära teeninud hüüdnime Daddy Directioner.

BLAKE SHELTON: TOAD JA BWAKE

Lapsena armastas kantrilaulja Blake Shelton looduses viibida ning koguda konnasid. Seetõttu hakkas ema teda Toad'iks ehk konnaks hüüdma. Aastaid hiljem, kui mees Gwen Stefaniga deitis, teenis ta järgmise hüüdnime: Bwake. Nimelt oli Gweni noorimal pojal probleeme Blake'i nime õige hääldusega, selle nunnu nime võtsid üle ka Stefani lapsed.

JENNIFER LAWRENCE: NITRO

Lapsena oli Lawrence tuntud kui Nitro (lühend nitroglütseriinist ehk lämmastikglütseriinist), kuna ta oli hüperaktiivne ja kõige suhtes uudishimulik.

KEANU REEVES: THE WALL

Näitleja Keanu Reeves polnud kuuldavasti õppimises just eriti edukas, kuid sportlasena säras. Kanada teismelisena säras ta eriliselt jäähokis ja kui ta oli väravas, siis oli väga raske litrit sinna sisse saada, sealt ka nimi The Wall ehk müür.

MILEY CYRUS: SMILEY

Lapsena oli Miley näol pidevalt naeratus, nii hakkasidki inimesed teda Smiley'ks hüüdma. Aja jooksul arenes sellest välja Miley, mille naine aastal 2008 oma ametlikuks eesnimeks võttis (ta sünninimedeks olid Destiny Hope).

TOM HARDY: WEASEL

Isa ja näitleja Tom Hardy hüüdnime saamise lugu on lühike: kuna ta oli lapsena «paras sitaratas», hüüti teda Weaseliks (nirk).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles