Mehed avaldavad arvamust: abieluvälisest seksist hoidumine

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Volodymyr Melnyk / PantherMedia / Scanpix

Arvestades seda, kui populaarsed on tänapäeval üheöösuhted, siis on seksiga abieluni ootamine üsna vapper tegu ja mitte just sage nähtus. Sinu keha ja sinu reeglid, kui sa tahad oodata abieluni, siis võid seda vabalt teha. Aga kui sa mõtled mida sinu värske partner sellest otsusest tegelikult arvata võib, siis meie saame sind natukene aidata. Küsisime meestelt nende mõtteid antud teema kohta ja nüüd on need teie ees.

16 meest avaldab oma arvamust selle kohta, kui naine tahab seksiga oodata kuni abieluni.

1. «Mul on ükskõik, kui keegi teine seda teha tahab, aga minu suhete puhul see ei töötaks.»

2. «Ma ei teeks seda mitte iial, ega abielluks naisega, kes seda soovib. Kui sa soovid nii teha, siis tee. Aga ole kindel oma põhjustes. Veel tähtsam – ole kindel, et need on ikka sinu enda põhjused ja uskumused.»

3. «Minu puhul saaks selline soov suhtele saatuslikuks.»

4. «Minu silmis on selline teguviis aegunud ja mina sellega kaasa ei läheks. Aga kui see on sinu jaoks oluline, siis leia enda kõrvale õige inimene. Keegi, kes selle tõttu vihaseks saab on lihtsalt lapsik.»

5. «See on sinu valik, aga minu arust on see täielik rumalus.»

6. «Hea meel, kui oled enda otsusega rahul, aga ära pärast ole kibestunud, kui sul on valida väga väheste meeste hulgast. Minu jaoks on selline avaldus kindlasti pigem ohumärk.»

7. «Minu arust on see kohutav idee. Miks sa peaksid abielluma kellegagi, kui sa ei tea kas teie vahel isegi seksuaalne klapp on?»

8. «Ma arvan, et see on rumal otsus ja kokkuvõttes tekitab hilisemalt palju pettumust.»

9. «Ma ei suudaks seda teha. Seks on minu jaoks väga tähtis ja ma ei kujutaks ette, et abiellun kellegagi nii, et ma ei tea seda, kas me magamistoas üldse klapime. Selle väljaselgitamiseks peaksime seksima ikka enne abiellumist.»

10. «Ma olen näinud mitmeid raskustes abielupaare, sest nad ei teadnud enda seksuaalset sobivust enne kui oli juba liiga hilja.»

11. «Naudingut mitte pakkuv seks on üks levinumaid põhjuseid miks abielu lahutatakse. Seks on väga tähtis osa enese ja partneri avastamise teekonnal.»

12. «Ma arvan, et teoorias on see hea idee. Aga reaalses elus on palju paare, kes lähevad lahku seetõttu, et nad ei sobi omavahel seksuaalselt. Ma arvan, et on väga oluline see asi ära «testida» enne abielu.»

13. «Palun ära muutu. Mitmed mehed hindavad seda ja tahavad sama asja. Mina olen üks nendest. Mittekristlased ei mõista seda väga, aga see on OK. Jää lihtsalt iseendaks.»

14. «Mina olen ka kristlane. Ja kui keegi häbistab sind sinu uskumuste pärast, siis ei tohikski tal olla kohta sinu elus. Püsi tugev ja sa leiad ühel päeval õige mehe.»

15. «Ära kuula kedagi, kes teeb sind ja seda ideed maha. Kui sina usud, et peaks ootama seksiga kuni abieluni, siis ära muretse teiste arvamuse pärast. On inimesi, kes mõtlevad sinu samamoodi ja selles ei ole midagi halba või valet.»

16. «Ma tunnen, et ma kiindun liiga kiiresti, seega seksiga ootamine oleks midagi sellist, mida ma peaks ehk isegi tegema. Aga praeguseks olen ma juba teinud seda korra, seega on tõenäoliselt raske edasipidi keelduda.»

Allikas: Elite Daily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles