Staaride «hambahaldjas» dr Ivanov on alati omanud arstilitsentsi

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Hambakliiniku peaarst, doktor Kristo Ivanov
Nordic Hambakliiniku peaarst, doktor Kristo Ivanov Foto: Sven Soome

Täna kirjutati, et Nordic Hambakliinik ja seal peaarstina tegutsev dr Kristo Ivanov, keda nimetatakse ka staaride «hambahaldjaks», ei oma tegevusluba. Dr Ivanov kinnitab aga Postimehele, et nii siiski asi ei ole.

Dr Ivanov on omanud pärast Tartu ülikooli lõpetamist tegevusluba, mille väljastas talle 2007. aastal Terviseamet.

Jutuks olnud nelja aasta tagune juurdlus käib selle üle, et FHK Kliinik OÜ, mis toona tegutses Foorumi keskuses asuvates ruumides, oli saanud küll Terviseameti heakskiidu ruumidele, kuid ametliku loa lõpliku vormistamiseni jäänud ajavahemikul tegutseti justkui ilma lõplikku paberit omamata.

Kliiniku majandusaasta aruannetest nähtub, et toona maksis kliinik ka korrektselt Eesti riigile makse, samuti tegutsesid kliinikus arstilitsentsi omavad doktorid. Terviseametilt saadud päringu vastusena pole antud ajaperioodil esitanud ka ükski patsient kliiniku ega arstide tegevuse kohta kaebust, kinnitab Ivanov.

Juttu olnud 27 000 euro külmutamise kohta märgib Ivanov, et kõrgema astme kohus ehk ringkonnakohus on antud otsuse kuulutanud tühiseks, samuti on ka arest tühistatud ning edasikaebamisele ei kuulu.

Juba on ka sotsiaalmeedias arstile avaldatud tugevat poolehoidu nii patsientide kui ka sõprade seas. «Küll aga manitseme meiegi, et alati veenduks iga alustav ettevõtja, et paberimajandus oleks ilusasti korras,» tõdeb dr Ivanov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles