Enim levinud valed, mida esimesel kohtingul räägitakse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Kui inimesed lähevad esimesele kohtingule, siis on üsna levinud, et ühe või mõlema osapoole suust tuleb mõni süütu vale. Olgu selleks siis soov kõlada naljakam, kaitsta oma privaatsust või näidata ennast lihtsalt paremas valguses. Mõni vale on levinum kui teine.

Seksuaalajalugu

Kui vestlus kunagi sinnamaani jõuab, siis kipuvad inimesed muutma arvu, mitme inimesega on nad maganud. Mõni tõstab seda numbrit, mõni langetab, olenevalt sellest, mida nad arvavad teisele inimesele kuulda meeldivat.

Eelnevad suhted

Siin kehtib sama loogika, mis seksuaalajaloo puhul.

Finantsid

Inimesed üritavad valetada oma töötasu väiksemaks, et nad ei peaks nii palju kulutama või ei peaks kartma, et nende kaaslane satub vaimustusse nende rahast, mitte neist endist. Mõned siiski valetavad enda palka ka tegelikust suuremaks.

Aadress

Tavaliselt inimesed natukene valetavad oma täpse aadressi kohta, seda puhtalt turvalisuse eesmärgil, seega ei saa seda pahaks panna. Mõningal määral ettevaatlikust tuleb kasuks, kui kohtutakse võõra inimesega esimest korda.

Huvid

Veel valetavad inimesed selle kohta, mida neile vabal ajal teha meeldib. Mõnikord uuritakse esmalt välja teise inimese huvid ja siis teeseldakse, et ollakse huvitatud samadest asjadest.

Ja kõigele eelnevale lisaks valetavad inimesed veel näiteks abielu ja laste kohta, põhimõtteliselt kõige kohta, mis vähendab nende võimalusi selle inimesega, kellega kohtingule mindi.

Allikas: pulse.ng

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles