Sõbranna elab kaugel? Viis ideed, mida koos teha

Angela Blumkvist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Shannon Fagan / Panthermedia / Scanpix

Paljud head sõbrad on elu üksteisest kaugele viinud. Olgu see vahemaa siis sadades või tuhandetes kilomeetrites, tugevat sõprust on nii raske hoida. Siin on viis lihtsat tegevust, mida vaatamata vahemaale koos saate teha.

Tehke koos süüa. Säti enda arvuti või telefon köögilauale ning kokake midagi head. Sina siin, tema seal, aga nautida tegevust saate koos.

Minge kinno. See, et te ei saa kinos kõrvuti istuda, ei tähenda, et te ei saa filmielamust jagada. Minge mõlemad vaatama sama filmi ning jagage hiljem muljeid.

Vaadake oma lemmiksarja ning nautige veini. FaceTime või Skype aitavad teil elada kaasa oma lemmiktegelastele ka vahemaa tagant.

Tehke oma raamatuklubi. Kui armastate mõlemad lugeda, võtke ette sama raamat. Raamatud pakuvad palju kõneainet ning peagi ununevad kilomeetrid teie vahel sootuks.

Saatke üksteisele pakikesi. Tead enda sõbranna lemmikuimat šokolaadi? Pane see pakikesse koos mõne armsa kirjakese või pildiga ning saada see postiga enda sõbrale. Liiga vähe saame nautida postiga saamise rõõme.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles