Viis näitajat, et sa pole enda eksist veel üle saanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Mandrikova / PantherMedia / Scanpix

Arvad, et sul on enda eksist juba suva? Samas tead kõiki tema uusi pilte Instagramis, tema käekäiku tööl ning üritusi, kus ta käib? Siin on viis põhilist meeldetuletust, et võib olla polegi sa oma endisest kallimast nii üle, kui ise arvad.

1. Sa jälgid tema Instagrami kontot

Või ükskõik millist sotsiaalmeedia kontot. Ehk oled ta enda sõbralistist eemaldanud, kuid trükid otsingusse ikka regulaarselt tema nime.

2. Sa jälgid tema uue silmarõõmu kontosid

Instagram, Facebook... sa leiad ta igalt poolt üles ning teed seda regulaarselt. Kui sa tead, kellega su eks kohtub, kuid see pole sulle kinnisideeks, siis on hästi. Kui aga tunned pidevat vajadust teada, mida nad teevad, siis on sul probleem.

3. Sa mõtled talle pidevalt

On normaalne talle vahel mõelda. Küll aga teadvusta endale, millal viimati tema peale mõtlesid. Mida aeg edasi, mida rohkem temast üle saad, seda harvem lähevad ka mõtted temale.

4. Sa ei püüagi kohtingutele naasta

Tõsi, sa ei saa minna uude suhtesse enne, kui oled vanast üle. See ei tähenda, et sa ei võiks kohtingutel käia ja vallaliselu nautida. Kui hoiad iga hinna eest eemale väljas käimisest, siis ei ole sa tõenäoliselt enda endisest kallimast üle saanud.

5. Sa suhtled veel eksiga

Kui sa suhtled endiselt temaga, siis polnud sul tegelikult mõtet seda artiklit lugedagi. Sa ju tead, et sa pole temast veel üle saanud.

Allikas: EliteDaily

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles