Seitse etappi suhtes, mida on vaja teha enne kihlumist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: LightField Studios / Panthermedia / Scanpix

Kas on liiga vara, et abieluranda sõudma hakata? Tuleb välja, et valmisolek ei sõltu koosoldud ajast, vaid koos läbitud etappidest.

1) Suur tüli

Isegi, kui te oma kallimaga üldse ei tülitse, siis kunagi hakkate. Kõikidel paaridel tuleb ette konflikte. Kui olete juba läbinud mõne suure tüli, teate rohkem nii enda kui kaaslase kohta. Ole kindel, et tead, kuidas su kaaslane tülitsedes käitub.

2) Võtke ette midagi elumuutvat

Sa tahad, et su tulevane abikaasa toetaks su ettevõtmisi. Kui olete võtnud ette midagi suurt ja tundmatut, saate kogeda üksteise toetust.

3) Kohtute peredega

Peredega kohtumine peaks olema rohkem kui lihtsalt õhtusöök. Te peaks tõesti teadma üksteise perede dünaamikat.

4) Teete koos eelarvet

Tülid rahateemadel on suhtes kõige tavapärasemad. Seetõttu on hea, kui olete koos eelarvet teinud, sortinud välja prioriteedid ning vaadanud üle võimalused.

5) Räägite seksist

Olenemata sellest, kui tuline on teie voodielu praegu, millalgi tuleb hakata selle nimel ka tööd tegema. Teadke, mida partner tahab ja ootab.

6) Elage koos

Kooselu näitab sulle kaaslast hoopis teisest küljest. Näete ära üksteise igapäevased harjumused ja väikesed kiiksud.

7) Käitute nagu oleksite juba abielus

Kui reisite, tehke seda koos, käige üritustel, mis teisele poolele meeldivad. Leidke kompromisse igapäevastes olukordades, aga ka suurtes küsimustes.

Allikas: Women´s Health

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles