Meestele: kolm põhjust, miks sa iial sõbratsoonist ei pääse

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Kui naine ei soovi konkreetse mehega midagi romantilist, siis asetab ta mehe sõbratsooni. Paljud mehed sellega ei lepi ja eemalduvad naisest täielikult, kuid mõni mees jääb siiski lootma, et ehk areneb sõprusest midagi enamat. Paraku on tihti asjalood siiski nii, et sõbratsoonist kuhugi kaugemale pääsu ei ole. Miks panevad naised mehi sõbratsooni?

Ta on isekas

Kui mehel on naise vastu romantiline huvi, siis tavaliselt on ta valmis kõike tegema, et teda saada. Seda teavad ka naised väga hästi, mis omakorda ongi põhjus, miks hoitakse endast huvitatud meest lähedal.

Mees teeb naisele kingitusi ja teeneid, sest ta endiselt loodab teda veenda endale jah ütlema. Naine selle peale näitab mõnikord väikest rohelist tuld, pannes meest mõtlema, et ta on oma meelt muutnud, kuid tegelikult on see trikk mehe lähedal hoidmiseks. Ta ei kavatse sinuga kunagi suhtesse astuda, ta lihtsalt kasutab sind ära!

Ta kardab

Teine põhjus, miks sa kunagi ei välju sõbratsoonist on see, et naine kardab sind täielikult kaotada. Kui te astute suhtesse, aga sellest midagi välja ei tule, siis on ta ilma ka sinu sõprusest. Mõned naised eelistavad sellega mitte riskida, kui olete juba aastaid sõbrad olnud. Pigem olla sõbrad, kui sind täielikult kaotada.

Seega, sa jääd sõbratsooni, hoolimata kui väga sa ka ei üritaks pääseda peigmehetsooni.

Ta pole huvitatud

Mõnikord on nii, et ükskõik kui palju sa ka ei üritaks või mida sa ka ei teeks, sa ei murra sõbratsoonist välja ja pead seda respekteerima.

Sa kas jääd temaga sõbraks või lahkud. Ta ei ürita sind takistada, kirjutab pulse.ng.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles