Inimesed jagavad hetke, kui suhe nende jaoks lõppes

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Suhte lõpp jõuab tihti varem kätte kui ametlik lahkuminek. Mõningatel juhtudel võtab reaalse lahkuminekuni jõudmine aega veel nädalaid või lausa kuid. Alati on mingi sündmus, tegu või sõna, mis sümboliseerib viimast tilka karikasse, seda hetke, kui limiit sai täis ja inimene teadis, et sealt edasi enam kuhugi minna tegelikult ei ole.

Kuus inimest räägib sellest hetkest, kui nad mõistsid, et suhe on hukule määratud.

Ta lõpetas üritamast

«Ta isegi ei üritanud mulle enam tõestada, et ta mind armastab ja tahab. Ma ei oodanud mingeid muinasjutulisi tegusid, aga seda oli lausa liiga vähe.

Tema teod näitasid, et ta ei hooli minust enam. Mul oli väga valus ja kaks kuud üritasin meid veel koos hoida, aga siis enam ei suutnud mina ka.»

Ta ei seisnud minu eest

«Me pidime minema välja ja seetõttu läksin tema koju. Seal palus tema ema minult abi majapidamistööga, aga kuna ma olin pidulikult riides ja sätitud, siis keeldusin. Ma ei tahtnud higistada ja haisema hakata enne pidu.

Keeldumise tõttu käitus tema ema minuga väga lugupidamatult ja minu partner ei öelnud isegi ühte sõna minu kaitseks, kui talle olukorda selgitasin.

Me ei taastunud kunagi täielikult sellest suurest tülist. Ta küll üritas suhet veel toimima saada, aga ma olin emotsionaalselt temast juba eemaldunud.

Kuus nädalat hiljem läksime lõplikult lahku.»

Muutusin tema suhtes ükskõikseks

«Mind ei huvitanud enam isegi see, kas ta flirdib teiste meestega või petab mind kellegagi. Ükskord ta tegi nalja, et magas reisil teise mehega ja see jättis mind 100 protsenti külmaks.

Ükskõik, mis ta tegi, mul oli täiesti suva. Uskumatu, aga see suhe kestis veel kuus kuud pärast seda, kui ma olin vaimselt sellest lahkunud.»

Temaga ei olnud enam lõbus

«Kui ma olin temaga koos, siis ma ei suutnud ära oodata, et veeta aega koos sõpradega või olla üksinda. Ma üritasin selle tunde vastu võidelda, aga ma ei suutnud. Ametlikult läksime lahku nelja kuu pärast.»

Ta ei toetanud mind enam

«Eks oli minu kõige suurem fänn. Ta tegi komplimente minu kirjutamisoskuse kohta ja isegi kõige rumalamad kirjatükid said tema kiituse osaliseks. Ühel hetkel komplimentide tegemine kadus ja see oli hetk, kui meie suhe tema südames tegelikult lõppes. Ta oli minuga veel mõned nädalad, aga siis jättis mind sõnumi teel maha.»

Ta takistas mul sõprussidemete loomist

«Ma kohtasin kahte toredat kutti, kes oleksid saanud aidata mul oma karjääri alustada ja avanud mulle ukse tööstusesse, mis mulle huvi pakkus. Aga minu peigmees oli nii ebakindel ja kartis, et kaotab mu nende pärast. Ta helistas ja saatis neile sõnumeid, käskides minust eemale hoida.

Ei olnud võimalustki, et suhe oleks pärast sellist käitumist jätkuda saanud. Tema ja ta sõbrade anumise tagajärjel läksime siiski kokku tagasi, aga suhe ei olnud enam kaugeltki endine. Pärast seitset kuud läksime uuesti lahku, seekord lõplikult.»

Allikas: pulse.ng

 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles