Suur või väike riist – kellele see korda läheb?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wong Sze Fei / Panthermedia / Scanpix

Kumma sugupoole jaoks ikkagi on peenise suurus olulisema tähtsusega - mehe või naise? Ja mis põhjustab seda, et peenise suurus ei tundu tihti piisav? Uuringu käigus leiti küsimused neile vastustele ja nüüd on need teie ees.

Kui palju peenise suurus päriselt loeb on teema, mida on arutatult suurelt ja laialt. Samal ajal, kui hulk inimesi väidab, et seal ei ole väga suurt vahet, mis puutub seksuaalvahekorda, tunnevad paljud mehed oma suguti suuruse üle siiski tõsiselt muret. Väga populaarne kaup on igasugused tabletid ja erinevad vahendid, mis lubavad peenist suuremaks teha.

Peenise suurus on seotud paljude meeste enesehinnanguga ja sellega kaasneb mõnikord lausa nii suur meelehärm, et välditakse seksuaalsuhteid täielikult. Mis puutub naistesse, siis enamiku jaoks ei ole partneri peenise suurus kaugeltki nii oluline, kui mehe enda jaoks.

Uuring on paljastanud, et ainult 55 protsenti meestest on õnnelik oma suguti suurusega, samal ajal kui lausa 85 protsenti naistest on rahul oma partneri omaga. Peenise suurus on meestel kinnisideeks seetõttu, et pornofilmides olevatel meestel on alati keskmisest suurem riist, mida näidatakse selliste nurkade alt, mis teevad selle näiliselt veel suuremaks.

Ärevus suunab poisse kasutama selliseid tooteid nagu peenisepumbad ja steroidid, millel pole edukalt tõestatud mingisugust mõju peenise suurusele.

Naised tähtsustavad rohkem seda, et mees oskaks oma tundeid väljendada ja temaga oleks hea suhelda, mitte niivõrd seda, kui suur on mehe peenis. Mehed saavad olla head armatsejad hoolimata sellest, kui suur on nende riist. Tähtis on korralik eelmäng, mis on juhtumisi naiste jaoks seksi parim osa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles