Seksimängud, mis vürtsitavad teie suhet

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Francesco Dibartolo / Panther Media / Scanpix

Suhte varajases staadiumis on partneriga intiimsuste jagamine kohe eriti hea, aga aja jooksul muutub see vähem kirglikuks ja rohkem rutiiniks. Voodielu värskendamiseks ja vürtsitamiseks tasub proovida mõnd mängu. Need kuus mängu on ideaalsed, et väljuda rutiinist.

Fantaasiate purk: võta viis paberilehte ja kirjuta igale lehele üks salajane fantaasia, palu partneril sama teha. Voldi need kokku ja pane purgi sisse. Sega need omavahel ära ja seejärjel võta üks ning räägi sellest valju häälega. Samal ajal, kui sa seda teed, võiksid toas valgust vähemaks keerata ja vaadata, milline reaktsioon on sinu partneril seoses selle fantaasiaga. Ei lähe kaua, kui te mõlemad olete juba erutunud.

Vang: pane partner käeraudadega voodi külge kinni (sellistega, mida saab sekspoest). Ära kinnita mitte ainult käsi, vaid ka jalad. Selline teguviis tekitab temas haavatava tunda ja erutab partnerit tavapärasest rohkem.

Paha tüdruk: räägi partnerile kõikidest asjadest, mis sa sel päeval valesti tegid ja anna talle joonlaud, millega ta õrnalt sulle tagumikule laksu saab anda. Õrnalt laksu saamine võib olla erutav!

Rollimäng: te võite teeselda, et sina oled õde ja partner on doktor või vastupidi. Rollimängud lubavad inimestel oma kestadest välja tulla ja olla uus persoon, mis omakorda laseb neil psühholoogiliselt rohkem eksperimenteerida kui muidu. Sinu partner võib olla ka näiteks patsient, keda sa pead läbi vaatama. Te võite valida ka mõne muu karakteri, mis iganes teid erutab.

Paljastavad küsimused: istute üksteise vastas, mõlemad täielikult riides. Seejärel hakkate teineteiselt enda kohta küsimusi küsima, iga õige vastus päästab, iga vale vastus tähendab seda, et pead ühe riideeseme loovutama. Vaadake, kes tahab riietest kiiremini vabaneda. Te võite ka nii teha, et mõlemad kannate vanu riideid ja vale vastuse puhul rebib partner selle seljast.

Seotud silmad ja jäätis: järjekordne erootiline mäng, mis paneb sinu pulsi hüppama. Selle mängu tarvis on vaja midagi silmade sidumiseks ja jäätist. Seo partneri silmad kinni ja anna talle lusikas, ise istu toolile. Ta peab sulle lusikaga jäätist söötma, samal ajal kui silmad on seotud. Kui mõni tükk jäätist kukub sinu kehale, siis partner peab selle sealt ära lakkuma! Mõistad, kuhu see mäng viib?

Allikas: deccanchronicle.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles