Viis asja, mida enne suve lõppu kindlasti teha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Augustikuu saabumine ajab tuju mõruks? Pole põhjust! Sul on veel kuu aega, et täita ära see suvine to-do list.

Kiirpuhkus Eestis

Võta paar päeva (või üks nädalavahetus) ning põruta kallima või sõpradega Eestit avastama. Olgu selleks matk või spaa-puhkus, Eestis on palju ilusat, mida avastada. Kiirpuhkus aitab sul laadida enda energiat, luua mõnusaid mälestusi kaaslasega ning nautida viimaseid päikesekiiri.

Ujuma!

Jah, Eestis ei lähe veetemperatuurid just eriti lõunamaiseks, kuid ujutav on siiski. Ära lõpeta suve ilma mereskäiguta. Kiire värskendus teeb head nii vaimule kui ka kehale.

Sõida jalgrattaga

Meie kliimas võib küll vist ka talvel rattaga sõita, kuid suveõhtute vaikus on midagi hoopis muud. Aja välja oma pikalt seisnud ratas ning tee üks tiir mõnel sumedamal õhtul. Lisaks mõnusale emotsioonile teed head ka enda kehale. Märkamatult on tehtud ka trenn!

Külasta mõnd kontserti

Eesti suvi on pungil kõikvõimalikest üritustest. Kindlasti õnnestub sul midagi leida. Soovitus: ära mine siseüritusele, vaid katsu leida võimalus külastada välietendust.

Sõida saarele

Olgem ausad, kui see pole just Saaremaa, siis talvel sa saarele väga ei kipu (kui just mitte spaasse). Avasta kauneid saarekesi. Üha enam astuvad turisminduse poole samme ka väikesed avastamata saared, mis juba loonud tegevusi ja majutusi. Saarepuhkus pole kunagi varem nii lihtne ja muretu olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles