Märgid, et te sobite partneriga romantilisel tasemel

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Craig Robinson / PantherMedia / Scanpix

Suhtes peaks ideaalis olema nii füüsiline kui ka vaimne klapp, kasuks tuleb ka see, kui teil on sarnased huvid. Aga millised siis ikkagi on märgid, et sobite romantilisel tasandil?

Teile meeldib teha kohtinguõhtuid

Kohtingud ei ole tavaliselt väga romantilised, kui nendel käidakse väga palju ja kindla eesmärgiga leida partner. Tegelikult on sellisel juhul kohtingutel käimine rohkem nagu töö. Aga kohtinguõhtud juba suhtes olles on hoopis teine teema, need võivad olla väga romantilised. Kui sina ja partner olete mõlemad huvitatud koos ajaveetmisest, siis te kindlasti sobite romantilises mõttes.

Te armastate üksteise kingitusi

Sa ei pea kulutama poolt oma palgast kallimale, aga väikesed kingitused näitavad parterile, et sa hoolid. Te ei pea tegema hinnalisi kingitusi, mõnikord on parim kingitus näiteks üks luuletus.

Ei ole vaja suuri romantilisi žeste. Ehk on sinu partneril pärast kohtinguõhtut pohmakas, sellisel juhul tee talle näiteks maitsev hommikusöök. Või siis tee talle teene ja võta tema riided keemilisest puhastusest ära.

Sul on uhke tunne koos temaga olla

Väga tähtis on olla oma partneri üle uhke. Uskumatult hea tunne on see, kui siiralt rõõmustad tema õnnestumiste üle. See näitab, et te olete tugev tiim.

Kui partner pole sinu parim sõber, vaid lausa sinu teine pool, siis on teie vahel kindlasti tugev romantiline keemia.

Partner teeb sinu jaoks erilisi asju

Kui parter toob sulle midagi sellist, mida oled ammu tahtnud, aga pole kunagi saanud, siis tee sellest omad järeldused. Selline käitumine näitab, et partneril on tugevad romantilised tunded sinu vastu.

Pühad mööduvad ilma tülideta

Pühad võivad olla pingelised ka ilma partneri osaluseta, nii et kui pühad mööduvad nii, et te kell kaks öösel vanemate kodus ei tülitse, siis tõenäoliselt sobite omavahel.

Kui sinu partner veedab pühadel aega koos sinu perega ja käitub kõikidega hästi, siis see näitab, et sinu õnn on tema jaoks prioriteet.

Läheduse jagamine ja seksimine ei ole kohustus, vaid rõõm

Te jagate üksteisele lähedust ja see ei tundu kohustusena. On arusaadav, et mõnikord tuleb ikka ette päevi, kui soov seksi järele pole väga suur, aga enamasti on teie seksuaalne klapp siiski väga hea.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles