Trikid, kuidas olla voodis seikluslikum

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

On oluline hoida oma seksuaalelu värske, põnev ja erutav – see vähendab stressi ja ärevust ning suurendab lähedust kallimaga.

Kondoomifirma One läbi viidud küsitlusest selgus, et võrreldes meestega on naised pigem voodis need, kes ärgitavad paare huvitavaid asju proovima (21 protsenti versus 16 protsenti), samast küsitlusest ka selgus, et on märkimisväärne hulk noori inimesi, kes tahavad voodis midagi uut katsetada.

Kui sa ei tea täpselt, kuidas enda seksielu vürtsitada, siis siin on mõned head nõuanded, mille on kokku pannud väljaanne Female First.

Tugev vaagnapõhi aitab seksile kaasa

Kegeli harjutused on hea seksi alus – tugevad vaagnapõhjalihased parandavad su põiepidavust, muudavad vagiina lihased tugevamaks, tõstavad tundlikkust ja erutusvõimet ning toovad kaasa pikemad ja intensiivsemad orgasmid.

Katseta erootilise kirjandusega

Erootiliste lugude lugemine aitab sul kergesti lõõgastuda ja erutuda, need võivad sulle anda ka häid ideid, mida voodis proovida.

Elavda oma rutiini

Iga kord ei pea voodis tegema akrobaatilisi jõu- ja ilunumbreid, kuid vahel võiks siiski midagi uut proovida. Kõige lihtsam viis on seksida kuskil, kus te tavaliselt seda ei tee, olgu selleks kasvõi elutoa diivan.

Katseta leludega

Lelud on suurepärane viis lisada vürtsi ja uusi sensatsioone nii eelmängule kui ka «põhimatši».

Ole «katse-seksuaal»

Leppige partneriga kokku, et igal nädalal proovite vähemalt üht uut asja, olgu selleks võõras asend, uus lelu, uus koht või stsenaarium.

Kasutage libestit

Libestit vaadatakse sageli kui asja, millega probleemi parandada, mitte aga vahendina seksile uusi dimensioone lisada. Mida libedam seks, seda parem see tegelikult on, kahju, et libestil nii halb maine on! Pane aga tähele, et kasutaksid õiget libestit – veepõhiseid libesteid on turvaline kasutada kõigi leludega, silikoonil põhinev on hea kasutada vees seksimisel ja õlipõhine libesti on parim massaažiks.

Tõsta enesekindlust

Kui sa tunned end ebakindlalt, siis püüa leida viise, kuidas end paremini tunda. Ehk sobiks seksikas pesu? Parem valgustus? Asendi leidmine, milles tunned end eriti seksikana?

Jaga lahkesti komplimente

Ära unusta ka oma kallimat kiita. Talle tavapärasest rohkem tähelepanu pöörates suurendate lähedustunnet ja teie suhtlemine paraneb, tõuseb ka usaldus – kõik hea seksi ja suhte alustalad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles