Naised pärast lahkuminekut: magasin oma eksi noorema vennaga (1)

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Scott Griessel / PantherMedia / Scanpix

Mis puutub armastusse, siis puudub selline asi nagu loogika. Ja rääkides lahkuminekutest, siis seal puudub see ka. Olenemata, kas sina olid südamevalu tekitaja või murti sinu süda, suhte lõpp on raske igal juhul. Valuga toime tulekuks võime teha üsna ekstreemseid asju. Loe, mida need naised tegid pärast kallimast lahkuminekut.

1. «Kõige hullumeelsem asi? Magasin samal päeval kolme erineva inimesega.»

2. «Võtsin kõik oma säästud ja sõitsin mööda California rannikut, samal ajal ööbides erinevates hostelites. Kuu aega jõin ja pidutsesin võõrastega ning käisin iga päev rannas.»

3. «Läksin üksinda kümneks päevaks Kariibi mere kruiisile. Ma broneerisin selle kruiisi mitu kuud enne seda, kui me lahku läksime. Ma ei tühistanud seda. Üksinda minek sundis mind olema supper sotsiaalne, õnneks oli mul rääkida hea põhjus, miks üksinda olen. Ma sain väga palju uusi sõpru ja peaaegu iga õhtu magasin kellegagi.»

4. «Tegin neete, kohe hulgaliselt. Pärast igat eksi läksin endale uut neeti tegema. Lõpuks oli mul kulmuneet, ninaneet, nibuneet, keeleneet ja huuleneet. Mul ei ole neid enam, aga head ajad olid.»

5. «Matkasin mööda Euroopat kaheksa nädalat. Pilgu alt väljas, mõtetest väljas.»

6. «Võrgutasin tema parima sõbra.»

7. «Raseerisin oma pea. See ei olnud üldse ilus, aga ma vajasin drastilist muutust.»

8. «Tõmbasin kolm kuud igapäevaselt kanepit.»

9. «Müüsin (internetis) kõik aluspesu, mida ma kandsin, kui olime koos. Sain lahti mälestustest ja teenisin tegelikult päris hea kasumi ka.»

10. «Magasin eksi noorema vennaga. Ta tuli koju täpselt õigel ajal, et sellest teada saada.»

11. «Kolisin kokku mehe eksiga ja lõpuks abiellusin temaga. Elu on veider.»

12. «Lahkusin töölt, hakkasin suitsetama ja kasvatasin kaenlaalusekarvad välja.»

13. «Vaatasin mõne kuu jooksul ära kõik 16 „South Park“ hooaega.»

14. «Kolisin teise osariiki, sest vajasin temaga distantsi, 1300 kilomeetrit distantsi, kui täpne olla. Olen nüüd juba seitse aastat siin elanud ja ei saaks rohkem rahul olla.»

Allikas: Elite Daily

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles