Kirsti Timmer: mulle lähevad nähtud mured vägagi südamesse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kirsti Timmer aitab saates «Kodutunne» surnud punkti sattunud lasterikkaid peresid.
Kirsti Timmer aitab saates «Kodutunne» surnud punkti sattunud lasterikkaid peresid. Foto: Kanal 2

Tuntud raadiohääl Kirsti Valdstein-Timmer (39) tunnistas ajakirjas Naised, et saadet «Kodutunne» tehes on ta muutunud tolerantsemaks ning on saatejuhina pidanud kaastunnetki vaos hoidma, kuna kipub teiste valu endasse laskma.

«Vahel ei saa öösel und, sest otsin peas lahendusi teise inimese probleemile,» sõnas naine, kuid leidis, et sellist saadet tehes, mis kajastab Eesti suurperede raskusi ning pakub samas abi, peabki ta valu endast läbi laskma, et emotsiooni edasi anda.

«Mulle lähevad nähtud mured vägagi südamesse, aga olen õppinud end puhastama,» märkis Valdstein-Timmer. Samas nentis naine, et saatesarjaga alustades oli ta šokis: «Ma ei olnud elu sees näinud kodusid nagu need, mis saatesse ei pääsenud,» ütles ta majade kohta, mis vaevu koos püsisid ja millele seega ühe ruumi remontimisest abi poleks olnud.

Siiski pole Valdstein-Timmerile kitsad olud täiesti võõrad, kuna oma esimese lapse isast lahutas ta kohe pärast lapse sündi. Kuna peost suhu naine aga elada ei tahtnud, siis töötas ta toona ööl ja päeval, leppides vaid 3-4-tunnise uneajaga: «Lubasin juba oma vastsündinud lapsele, et kuigi isa ei ole, ei pea me kunagi millestki puudust tundma.»

Kõige tähtsamaks peabki saatejuht oskust ja julgust unistada ning abivajajaid märgata, mida ootab ka teistelt: «Hoidke ja armastage üksteist, koguge ilusaid mälestusi, hoolige ja enne, kui hakkate kedagi hukka mõistma, proovige teda esmalt mõista!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles