Naised tunnistavad, kas nad on orgasmi teeselnud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Üheksa naist tunnistavad, kas nad on orgasmi teeselnud või mitte. Ja kui on, siis millisel põhjusel nad seda tegid. Kas sina samastud mõnega neist naistest?

«Mõned korrad noorena teesklesin, sest tahtsin väga kohutava seksiga kiiresti lõpule jõuda, ilma et kellegi tundeid peaks haavama.»

«Oma ülikooliaegse peigmehega tuli mõned korrad teeselda küll. Ükskord hakkas mul nii igav, et tegin oma peas juba ostunimekirja. Ta oli väga madala enesekindlusega, seega ei tahtnud ma talle otse midagi öelda.»

«Ühe korra, et saada asjaga ühele poole. Võib tekkida küsimus: «Miks sa lihtsalt ei öelnud talle? Vähemalt siis oleks võimalik areneda.» Paraku oli nii palju asju valesti, et minu ütlemised poleks oluliselt aidanud. Ma tean, et mõned naised võtavad selle aja, et õpetada ja juhtida meest õigele teele, aga mina ei ole selline naine. Põhimõtteliselt, ma tahtsin teda lihtsalt enda seest välja ja oma elust minema.»

«Meil oli käimas telefoniseks, aga tal oli aeg minna tagasi tööle. Mul kulub aega, seega ma teadsin, et seda ei juhtu veel ja teesklesin. Mulle meeldis ta reaktsioon.»

«Minu eks haavus väga, kui ta ei olnud võimeline mind orgasmini viima läbi otsese seksuaalse kontakti. Ta oli teadlik, et ma ei ole võimeline niimoodi orgasmi saama, aga lõpuks ma hakkasin seda siiski teesklema, sest ta oli nii haletsusväärne.

Õnneks on minu praegune partner imeline ja temaga jõuan ma väga kergelt orgasmini. Ja kui ma mõnikord ei ole suuteline orgasmi saama, siis ma ütlen talle seda ausalt ja me liigume edasi, kellelgi ei ole seetõttu halbu tundeid. On väga hea olla lõpuks suhtes inimesega, kes käitub nagu täiskasvanud inimene.»

«Ma teesklen, sest mehed võtavad seda isiklikult, kui naine orgasmi ei saa. Tegelikuses ei ole orgasm ainuke märk naudingust.»

«Jah, kui ma olin noorem. Ma ei olnud piisavalt enesekindel, et öelda: «See ei tööta minu jaoks, liigume edasi millegi muuga.» Enam ma ei oleks nõus orgasmi teesklema, sest olen naudingut väärt.»

«Uues suhtes teesklesin pool aastat orgasmi. Ta väga tahtis mulle naudingut pakkuda ja ma ei soovinud, et ta ennast halvasti tunneks.

Lõpuks tekkis mul suur isu seksi ajal päriselt orgasmi kogeda ja ma kadestasin tüdrukuid, kes seda suutsid. Ma hakkasin aeglaselt teda suunama ja üritasin ennast orgasmini viia, ilma et peaksin talle midagi ütlema, aga paraku see ei õnnestunud. Ma tunnistasin talle kõik ausalt üles ja üllataval kombel võttis ta selle teate üsna hästi vastu. Ta tahtis innukalt kaasa lüüa minu teekonnal orgasmini.

Aasta või kaks hiljem tunnistas ta mulle, et tegelikult oli tal väga raske kuulda, et ma teesklesin. Mul on sellest kahju, aga samas olen ma väga õnnelik, et mul on nii mõistev ja hooliv partner. Jah, ma saan temaga seksides nüüd orgasme.»

«Mõned korrad, kaua aega tagasi. Ma ei olnud siis veel aru saanud, et olen aseksuaalne. Osa minust arvas, et olen tõsiselt korrast ära, sest ei naudi seksi ja teine osa minust arvas, et ehk ei naudi ükski naine seda ja kõik lihtsalt teesklevad. Oma peigmehele ma ei öelnud, et seks mulle huvi ei paku. Ma mõtlesin, et on kaks võimalust: ta kas saaks aru, et ma olen segane või ta avaldaks mulle saladuse, et tegelikult ei meeldigi naistele seks ja me kõik teeskleme.»

Allikas: Elite Daily

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles