Märgid, et mees tahab olla sinuga lihtsalt sõber

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Vahel on olukordi, mil teie suhe justkui areneks ja samas seisab paigal. Siin on mõned märgid, et mees näeb sind pigem kui sõpra.

Sa oled alati initsiaator

Te olete käinud kohvil, kinos ja teatris- kõike sinu algatusel. Teil on koos tore, kuid järgmine kord oled jälle sina see, kes ettepaneku teeb. Kui tema ohjasid enda kätte kunagi ei haara, siis ehk pole ta romantilisest suhtest huvitatud.

Ta pakub oma sõpru

Oled jätnud endast talle suurepärase mulje, kuid tema jututeema kisub tihti tema sõpradele. Muuseas ei unusta ta mainimast, kui hästi sulle ta mõni sõber meeldiks. Sinu sõpradele sokutamine pole hea näitaja. Ehk tahabki ta sind teie seltskonda, kuid mitte enda pruudina.

Te käite pidevalt väjas koos seltskonnaga

Ootad pikisilmi privaatset kohtumist oma silmarõõmuga, kuid iga kord plaane tehes, kutsub ta endaga kaasa terve sõpruskonna. Kui ta on ümbritsetud sõpradest iga kord sinuga kohtudes, võid olla juba sõbra-staatuses.

Te ei õhtusta koos (ega tee midagi öösel koos)

Kõik teavad, et aeg romantikaks on õhtul. Korralik kohting toimub tavaliselt õhtul, sest, olgem ausad, hea õhtu võib viia hea ööni. Mehed tihti kutsuvad päeval kohvile neid naisi, keda näevad enda hea sõbrana. Õhtuks saavad aga kutse need, kellega on romantilised plaanid.

Teie suhe põhineb sõnumitel

Kui ta leiab üha põhjusi, miks mitte kohtuda, siis pole ta sinust ilmselt selliselt huvitatud.

Ta räägib pidevalt teistest naistest

Vestluse käigus naistest, ka eksidest, rääkida on okei, kuid kui mees pidevalt kommenteerib naisi, kes talle atraktiivsed on, oled vist talle pigem sõbra eest.

Kohtute vaid avalikus kohas

Ootad pikalt intiimset koosveedetud aega, kuid kohtute pidevalt rahvarohketes kohtades. Kui mees ei soovi sinuga kahekesi jääda, on see ohumärk.

Ta säilitab enda isikliku ruumi

Käite kinos, kuid nõjatute eri käetugedele? Istute diivanil, kuid teie vahel on terve padjakuhi? Kui ta ei soovi olla sinuga lähikontaktis, proovib ta ehk näidata, et ta ei otsi suhet.

Ta kutsub sind sõbraks

Kõige kindlam viis enda staatust määrata, on kuulata, kuidas ta sind enda sõpradele tutvustab. Kui ta kutsub sind enda sõbraks, oledki sa suure tõenäosusega seda tema jaoks.

Allikas: TheList

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles