Viisid, mis aitavad trenni produktiivsemaks muuta

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jerry Bernard / PantherMedia / Scanpix

Toome teieni kasulikud nipid, mis aitavad jõuda eesmärkideni ja püsida õigel teel. Kui trenni jaoks pole palju aega, siis on eriti tähtis, et olemas olevat aega kasutataks võimalikult produktiivselt.

Tee treeningplaan ja jää sellele pidama

Enne jõusaali minekut võta see aeg ja tee plaan. Kui sa täpselt tead, mida sa tegema hakkad, siis ei raiska sa asjatult aega.

Hoia oma vesi jääkülm

Trennile eelneval õhtul täida pudel pooleldi veega ja pane sügavkülma. Hommikul (või enne treeningut) täida ülejäänud pudel toasooja veega, et jää hakkaks aeglaselt sulama. See on väga hea nipp, et vesi püsiks jahutav ja jääkülm terve treeningu aja.

Valmista koht treeninguks ette

Kui sa plaanid teha ühe trenni jooksul mitmeid erinevaid asju, siis tee selleks eelnevalt ettevalmistused. Näiteks, kui sa vajad hüppenööri, võimlemispalli ja kummilinte, siis ole kindel nende olemasolus, sest sa ei taha poole treeningu pealt neid otsima minna.

Tee sama treeningut rohkem kui korra

Korda sama treeningut veel, et näha enda arengut. Kirjuta eelneva treeningu tulemused üles ja ürita järgmine kord neid ületada.

Terve nädala treeningkava

Planeeri oma liikumine terveks nädalaks ette. Pane paika, millised päevad on kardio jaoks, millised vastupidavuse treenimiseks ja millised jõutrenni jaoks. Kindlasti võta vähemalt üks päev ka puhkamiseks, et lihased saaksid täielikult taastuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles