Mida näitab mehe kohta tema lemmikspordiala?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Golf.
Golf. Foto: SCANPIX

See, kuidas mees enda vaba aega veedab, paljastab tema kohta nii mõndagi. Lemmikspordiala räägib tema võistlushimust, prioriteetidest ja iseloomust.

Mees, kes veedab pühapäeval 11 tundi jalgpalli vaadates, erineb suuresti tüübist, kes sama palju aega lauatennise mängimisele pühendab, kirjutati glo.msn.comis.

Pesapall

Pesapalli armastajad on sageli patrioodid, kannatlikud ja statistikale tuginejad ning peaaegu alati ebausklikud. Kui sinu partneril on pesemata õnnetoovad sokid või kopitanud finaalturniiri särk, siis ole lihtsalt õnnelik, et ta ei kanna «kuldseid võlustringe» nagu endine Yankees meeskonna ründaja Jason Giambi.

Golf

See on ilmselt kõige masendavam inimestele teadaolev spordiala. Kui golf on sinu mehe lemmik, on ta kas üsna võistlushimuline mängija, tahab end karistada või ainult teeskleb igal nädalavahetusel viis tundi, nagu talle golf meeldiks. Igal juhul peaks tal olema kannatust ja püsiv sissetulek, sest korralikud klubid ja mänguväljakud pole odavate killast.

Jalgpall

Vutimängijad ei püsi paigal – nad õpivad juba nooruses võistluste tõttu ringi reisima ning parimad neist on meeskonnamängijad. Arvestades mängu populaarsust kõikjal maailmas, võib sinu mees isegi üht-teist kohalikest teada, kui välismaale sõidate.

Ameerika jalgpall

Ameerika jalgpalli nautijad kipuvad olema macho'likud ja väärtustama meeskonna mõistet. Neile meeldivad ka pikad istumised diivanil koos õlle ja krõpsudega. Seega ei tasu tõsisele ameerika jalgpalli fännile sügisel pühapäeviti plaane teha.

Ping-pong

Ka lauatennisena tuntud mäng on olümpiaala. Kui see on sinu mehe meelismäng, on talle ilmselt südamelähedased enamik lauamänge – näiteks piljard ja lauajalgpall. Ta võib olla kas erru läinud üliõpilaskorporatsiooni liige või lihtsalt tavaline mees, keda ei huvita kommertslikumad ja telesõbralikumad spordialad. See mees ajab oma rida.

Triatlon

Nagu nimigi viitab, on tegelikult tegemist kolme spordialaga – ujumise, rattasõidu ja jooksmisega –, mis on ühendatud piinarikkaks, kuid vägagi nauditavaks sündmuseks. Neid võistlejaid innustavad väljakutsed ning neile meeldib mitmekülgsus. Tähendab see siis, et nad pole võimelised end siduma? Kes teab, kuid kavatsedes triatloni harrastajaga suhet luua, pane valmis kummiülikond ja mugavad jooksujalanõud.

Pokker

Pokkerist huvitumiseks peab olema kindel karakter. Need inimesed on kannatlikud, kavalad ja kõrge stressitaluvusega. Pokkerifanaatikud hoiavad tavaliselt omaette ning neid ei häiri tundide kaupa võõrastega ühe laua taga istumine. Mõned veelgi eraklikumad mängivad pokkerit internetis.

Bowling

Harrastuskeegli armastaja ei hooli suurt vooluga kaasa minemisest, mis on irooniline, kuna bowling on populaarne hobi. Võimalik, et selle ala nautija on nohiklik, kui ehk on ta seda armsal moel.

Hoki

Selle ala fännid on kirglikud, karmid ja lojaalsed nagu hokimängijadki.

Korvpall

Korvpallifännid on võistlushimulised, eelistavat tempokat ja energilist mängu ning arvatavasti meeldib neile seda ka ise vabal ajal mängida. Või vähemalt palli plastkorvi loopida.

Tennis

Kui see teleriekraanilt mängijate hingeldamist nähes veel ilmselge pole, siis on tennis füüsiliselt koormav mäng. See sport on enesekindlatele ja iseseisvatele inimestele või siis meestele, kes polnud keskkoolis ühelgi teisel ala tugevad, kuid tahtsid trenni teha.

Tennis õpetab ka, et nutmine on täiesti okei... pärast turniiri võitmist. Reketiga mehest võib seega oodata sentimenaalsust ja visadust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles