Väldi teistele oma suhtest nende asjade rääkimist

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Paljude jaoks meist on suhe avatud raamatut. Pärast kohtingut me haarame telefoni ja jagame kõiki detaile oma sõbrannadega, sama juhtub pärast igat tüli. Ja millegi suurema juhtumisel ei möödu kaua, kui kõik juba teavad! Olgugi, et selline on asi on üsna tavaline, ei tähenda see, et privaatsete detailid jagamine oma suhte kohta on õige tegevus. 

Mõned punktid suhte kohta on sellised, mida teised ei peaks teadma.

Iga väike tüli

Ära jookse igast väikesest sõnelusest oma sõpradele ja perekonnale rääkima. See on ebaaus sinu partneri suhtes, sest nemad kuulevad ainult sinu nägemust loost.

Imelised asjad sinu seksielus

Intiimsed tegevused võiksid jääda sinu ja sinu partneri vahele, ükskõik kui hea ka sinu seksielu ei oleks. Niimodi näitad respekti oma partneri vastu.

See üks ebaviisakas asi, mis partner ütles

Kui sa igast lausest, mis sulle partneri suust öelduna ei meeldinud, annad oma sõpradele teada, siis ta ei pruugi neile enam varsti meeldida. Kas sa seda tahadki?

Probleemid, mis kaaslasel tööl on

Sa peaksid olema enne kindel, et partneri jaoks on see OK. Ehk tahad sa lihtsalt kelleltki nõu küsida, aga aruta seda enne partneriga.

Privaatsed asjad partneri kohta

Sa tead partneri kohta palju asju, aga sa ei tohiks neid teistele avaldada, isegi mitte oma parimale sõbrannale. Partner usaldab sind, ära kuritarvita seda.

Arusaamatused suhtes

Kui teil on parasjagu segased ajad, siis ilmselgelt tahaksid sa kelleltki nõu küsida. Paraku tavaliselt ei ole teiste kaasamisest mingit kasu. Pöördu oma tunnete ja mõtetega otse partneri poole, nii on kõige suurem võimalus, et saate oma probleemidest jagu.

Suured tulevikuplaanid (mis pole veel kindlad).

Sinu lähedased tahavad kindlasti sulle nõu anda, paraku võib nende nõu olla isekas. Enne teistele rääkimist jõudke selgusele, mis on sinu ja partneri jaoks parim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles