Kolm asja, mis on suhtes olles seksist tähtsamad

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arne Trautmann / PantherMedia / Scanpix

Seks on imeline, aga suhtes on asju, mis on seksist tähtsamad. Seksiga on samamoodi nagu kommide söömisega. Kommid on küll head, aga ainult neist ei piisa, vahepeal tahaks midagi muud ka. 

Õige suhtlusviis

Kommunikatsioon on terve suhte selgroog ja seksist palju tähtsam. Kui te ei räägi üksteisele ausalt ja avatult oma mõtetest, siis ei saa teine inimene kuidagi teada, mis sinu peas tegelikult toimub.

Kui partneri juures sind miski häirib (kunagi see juhtub), siis pead sa olema piisavalt enesekindel, et sellele tähelepanu juhtida. Partner ei tohiks sind selle tõttu häbistada või öelda, et sul pole õigust oma arvamust avaldada. Oluline on see, et sa ei kõlaks süüdistavalt, vaid lihtsalt sõbralikult arutaksid temaga oma mõtteid.

Kui sa tunned mõnikord, et oled partneri peale pahane, aga pole päris kindel miks, siis enne partneriga rääkimist jõua esmalt enda tunnetes selgusele.

Sa mõistad, et partner ei saa sulle kõike pakkuda

Inimene vajab oma ellu eri sorti armastust, mitte ainult seksuaalset. Üks inimene ei saa seda kõike jagada. Ühtmoodi armastust jagab sulle partner, teistsugust sõbrad ja perekond.

Väga tähtis on partneriga mitte olla seetõttu, et kardetakse üksi olla. Sa pead partneriga tahtma koos olla tema pärast, mitte selleks, et saada kellegi tähelepanu.  Kui sa ootad oma partnerilt liiga palju, siis lõpuks on ta pigem sinu terapeut kui armsam.

Te olete sama palju sõbrad kui armsamad

Ideaalis võiks sul olla sõpru ka suhtest väljaspool, aga kindlasti peaksite ka romantilise partneriga sobima vaimsel tasandil.

Sa respekteerid oma sõprade arvamust ja ideesid. Sa tahad nendega rääkida ja koos uusi asju avastada. Sinu sõbrad tutvustavad sind teistele ja rõõmustavad sinu edu puhul. Sa siiralt soovid nendega koos aega veeta ja te isegi ei seksi! Sinu kaaslasega peaks samamoodi olema.

Seks on eriline, aga mõnes mõttes ei ole ka. Emotsionaalne side ei ole isegi hea seksi eeltingimus. (Kuigi see võib seksi paremaks muuta.)

Seksuaalne tõmme on kindlasti reaalne asi, aga see kaotab varsti oma tähtsuse, kui pole emotsionaalset sidet, kirjutab Elite Daily.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles