Üheksa küsimust, millele sinu parim sõber peaks oskama vastata

Annaliis Laidre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Erik Reis / PantherMedia / Scanpix

Ei ole olemas käsiraamatut, kuidas olla kellegi parim sõber. Sa pead lihtsalt võtma aja ja õppima inimest tundma. Kui sa arvad, et sinu parim sõber saab oma tööga väga hästi hakkama, siis peaks ta oskama ka neile küsimustele vastused anda. Tee proovi ja küsi temalt.

1. Mida ta enim kardab? Olenemata sellest, kas sa kardad kloune, läbikukkumist või armumist, parim sõbranna peaks oskama sellele kõhklemata vastata. Ta peaks teadma, mis paneb sind kätega oma silmi katma või tulistjalu metsa poole jooksma. Sina tead kõiki tema hirme ka.

2. Kes oli esimene inimene, kes murdis tema südame? Teil peaks olema olnud selliseid sügavaid vestlusi ja sellised teemad ei tohiks minna ühest kõrvast sisse ja teisest välja.

3. Mis muudab teda kurjaks või kurvaks? Parim sõber peab seda teadma, et mõnikord oleks tema võimuses seda olukorda ennetada või vähemalt mõista tema tuju tagamaid.

4. Millised on tema eelistused kaaslase valikul? Kui parim sõbranna märkab, et üks kutt on sind terve õhtu baari teisest otsast jälginud, siis teab ta öelda kohe ka seda, kas ta on üldse sinu maitse.

5. Kes on tema suurim eeskuju? Olgu selleks ema, isa või keegi kolmas, parimad sõbrannad teavad üksteise kohta selliseid asju.

6. Milline laul on see, mis teda alati tantsima paneb? Sina tahad välja minna, aga tal ei paista huvi olevat? Lahenda see olukord kavalalt.

7. Mis on tema lemmiksnäkk? Kuidas sa muidu tead, mida filmiõhtule kaasa võtta?

8. Kas tal on raske ennast uutele inimestele avada? Ta tunneb sind läbi ja lõhki, teab sinu iseloomujooni ja suhtlusmaneeri. Sinu parim sõbranna ei mõista sinu üle kohut, ta võtab sind alati sellisena, nagu sa oled.

9. Mis paneb teda alati naeratama? Teil on omavahelised naljad, mida teised ei mõista. Sa tead alati mida öelda, et ajada oma parim sõbranna naerma.

 

Kui te oma parima sõbraga oskate vastata enamikule neist küsimustest, siis on teil tugev sõprus, hoidke seda!

 

 

 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles