Lugeja kirjutab: poisi aktiivne suvi viib teda jalkaplatsile ja Bulgaariasse golfi proovima

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Meie Amway lugejamängu raames kirjutab meile Maarika oma üheksa-aastase poja suvest. Ehk saad sinagi siit ideid, kuidas oma lapse puhkust sisustada! Kui tahad osaleda 160-eurose kinkekoti loosimises, saada oma lapse suveplaanid aadressil naine@postimees.ee ja osaledki loosimises!

«Meie üheksa-aastane poeg Adrian veedab aktiivselt niinimetatud suve, mis on alles paar päeva suve moodi olnud... Juunis olid jalgpallitrennid kuni jaanipäevani. Ta on käinud ka Lätis ja Eestis motokrossidel. Ja lõbustuspargis!

Sis lendasime kümneks päevaks Bulgaariasse, kus poiss oli enamuse aega vees ja junior club’is. Kuna ta vene keelt ei räägi, olin talle tõlgiks ja orgunnisin ta 12-aastastega veepalli, võrkpalli, noolemängu mängima ja vibulaskmist harrastama. Ta proovis ka golfi ja mängisime pinksi, kõik õnnestus väga hästi, vaatama vanusevahele teiste noortega.

On käinud sõpradega väljas ja neil külas. Vanavanemate suvilas ööbimine välivoodil ilma telekavaatamiseta oli talle uus ja lahe kogemus.

Suvilas aitab vanavanematel tööd teha: auku kaevata, asju tassida, ahju kütta. Ujumas on käinud Nõmmel välibasseinis ja Männiku karjääris.

Ka on ta kaks korda Nõmme Kalju mängudel olnud pühapäeviti pallipoiss.

Ostis oma kogutud raha eest trikitõukeratta ja nüüd käib rampide peal trikitamas. Koos sõidame jalgratastega. Käisime sõbranna koera hoidmas: temaga mängimas ja pissitamas. Kuna meil endal koera pole ja poiss väga tahab, siis oli see tema jaoks taevakingitus.

Augustis plaanime minna Riia loomaaeda kaelkirjakuid vaatama ja kui õnnestub, siis augustis laevaga Soome lõbustusparki.

Poiss osaleb ka suvelugemises ja läbi lugenud 11 raamatut!

Loodan, et mu poja on suvega rahul!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles