Kirjuta meile ja võida 160 euro väärtuses kinkekott!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pexels / CC0 Licence

Kuidas sisustate pikka koolivaheaega? Kas on sinu lapsed maal vanaema juures, käivad nad laagrites, veedate te koos perepuhkust või on nad veel nii pisikesed, et naudivad alles oma esimest beebisuve? Kirjuta meile oma suvest lastega ja võida 160eurone kinkekott!

Amway on välja pannud suisa kolm kinkekotti, mille loosime lugejate vahel välja 4. augustil. Seni ootame teie suviste mõtetega kirju aadressil naine@postimees.ee, et leida vastus igihaljale küsimusele: kuidas laste suvi võimalikult põnevaks teha?

Loosi lähevad järgmised auhinnad:

Peaauhind: SA8 Baby - õrn pesugeel laste riietele, Gister Kids - hambapasta lastele + hambaharjade komplekt, Artistry silmameigi eemaldaja, Artistry näopuhastusvaht, Artistry sügavpuhastav mask, Artistry Hydra-V värskendav ja niisutav mask.

Kingikoti väärtus ca 160 eurot.

Kaks lisaauhinda: SA8 Baby - õrn pesugeel laste riietele, Artistry silmameigi eemaldaja, Artistry Hydra-V värskendav ja niisutav mask. Teises kinkekotis SA8 Baby - õrn pesugeel laste riietele, Artistry näopuhastusvaht, Artistry sügavpuhastav mask.

Kingikottide väärtus ca 81-84 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles