Kuus märki, et sinu «peaaegu suhe» ei jõua kuhugi

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Tänapäeval on üha rohkem levinud «peaaegu suhted,» loe märke ja saa teada, kas ka sina oled sellises suhtes. Kui sa soovid siiski tõsist suhet, aga need märgid kirjeldavad sinu praegust suhet, siis oleks viimane aeg sealt väljuda.

Veedate koos aega ainult kord nädalas

Kui sa oled oma kaaslasega aega veetnud juba kuus nädalat, aga tal on sinu jaoks aega ainult korra nädalas, siis ole tähelepanelik. Pole tähtis palju tal tegemisi on, kui asjad areneksid kuhugi, siis te veedaksite rohkem aega koos.

Kui sa leiad, et ta ei plaaneri ühtegi nädalavahetust sinu jaoks, vaid käite koos väljas ainult teisipäeva õhtuti, siis suure tõenäosusega ei ole ta teie suhtele pühendunud.

See võib tunduda suure sammuna, et veedate järsku mitmeid päevi järjest koos, aga seda suhe tegelikult tähendabki. Palu oma kallimalt, et veedaksite sel nädalal kahel päeval koos aega. Kui ta hakkab keerutama ja paistab nagu ta ei tahaks, siis oleks sul aeg edasi liikuda.

Ta ei kirjuta sulle kohtumiste vahepeal

Võib-olla te mõlemad reisite töö tõttu pidevalt või elate isegi erinevates linnades. Vabandused puuduvad sellegi poolest. Sõnumite saatmiseks on vaja vaid kahte näppu ja seda saab teha rahvusvaheliselt.

On ilmselge, et kõik inimesed ei pruugi armastada sõnumite saatmist, aga sa peaksid ikkagi igatsema oma kaaslast, kui olete lahus. Kui sinu peaaegu peigmees ei saada sulle ühtegi sõnumit, isegi ei kontrolli kas sa oled veel elus, siis ta ei ole sinust lihtsalt sisse võetud.

Sa kuuled kogu aeg vabandust «mul on kiire»

«Mul on kiire» on vabandus, mida ma sallin kõige vähem. Meil kõigil on kiire. Me proovime sättida oma graafikut nii, et oleks sellegi poolest partneri jaoks aega. Sina ei ole kuidagi erilisem.

Mehel, kellega sa kohtamas käid, on aega enda sõprade jaoks nädalavahetustel ja kolleegide jaoks nädala sees õhtuti – kui sina küsid, kuidas nädal möödub, siis on tal parasjagu väga kiired ajad. See on ilmselgelt punane lipp ja näitab, et teie suhe ei jõua kuhugi.

Ära hakka hulluks jälitajaks, aga ole tähelepanelik. Kui inimene, kellega sa kohtamas käid, ütleb pidevalt, et tal on pööraselt kiire nädal ja tal ei ole aega kokku saada, aga samal ajal lisab pilte sõpradega aja veetmistest, siis mõtle uuesti, kas ta ikka tahab sinuga üldse aega veeta.

Ta väldib võimalusi sinu sõpradega kohtumiseks

Kui te olete kaks kuud kohtamas käinud ja sa ei ole siiani tema sõpru kohanud, siis tasub olla veidi kahtlustav.

Ma ei paku välja, et ta häbeneb sind või on tal keegi teine – paraku võivad mõlemad variandid siiski tõele vastata.

Kui sa kutsud teda tööga seotud üritusele või sõbra sünnipäevale kaasa, aga ta alati keeldub, on see tõenäoliselt märk. Kui ta ei tule kaasa sinu jaoks olulistele üritustele, siis tõenäoliselt ta lihtsalt ei hooli sinust.

Ta kasutab ikka neid äppe

See peaks olema «nägemist, me ei näe enam kunagi» hetk.

Kui sa näed, et ta kasutab siiani aktiivselt seda kohtinguäppi, kus teie kaks kohtusite, siis tõenäoliselt ei käi ta seal sinu profiili uuesti vaatamas.

Räägi sellest oma «peaaegu kaaslasega» ja küsi temalt, mitme inimesega ta veel kohtamas käib. See ei muuda sind vähem lahedaks, vaid näitab, et sa väärtustad ennast. Ära piina ennast ootamisega, et näha, mis edasi hakkab saama.

Teil ei ole olnud «seda vestlust»

Ligikaudu kuus nädalat pärast kohtamas käimiste algust peaks tulema vestlus teemal «mis me oleme?» Palju tõotavas suhtes peaks kutt hakkama vihjeid jagama, näiteks kutsuma sind oma tüdruksõbraks.

Kui selleks ajaks ei ole ikkagi mingit märki, et teie vahel on midagi enamat, siis võta see teema üles. Ära veeda rohkem aega teadmatuses.

Kui ta ei ole sinust väga huvitatud, siis teeb see küll haiget, aga parem nüüd kohe seda tunda, mitte pärast hulga oma aja investeerimist sellesse suhtesse.

Suhete maailm on keeruline ja ajastus on väga tähtis faktor, kirjutab Elite Daily. Kui meie toodud märgid on sinu jaoks tuttavad ja sa mõistad, et oleks aeg sellest «peaaegu suhtest» väljuda, siis ole enda üle uhke, et tundsid need vihjed ära. Ära ole enda vastu karm, sa ei oleks saanud midagi teisiti teha.

Praegu on parem see suhe lõpetada ja ehk kuuled temast mõne kuu või aasta pärast, kui see on nii mõeldud. Ära raiska tema peale aega, selle asemel kohtu inimestega, kellega oled samal leheküljel.

Sinu «peaaegu suhe» võib tunduda pooltäis või pooltühi, aga kas sa ei eelistaks täis varianti?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles