Sinu brauser on natuke ajast maha jäänud. Et kõik töötaks, nagu vaja, palun uuenda enda brauserit.
Küpsised aitavad meil teenuseid edastada. Meie teenuseid kasutades nõustute sellega, et kasutame küpsiseid. ROHKEM INFOT >

Mis on parim toit, mida suvel kalast valmistada?

KOMMENTEERI PRINDI ARTIKKEL
Saada vihje
Lõhe. | FOTO: Scanpix

Inspireerituna nädalavahetusel toimunud suurest mere- ja perepeost ehk Tallinna merepäevadest, on «Suviste Seitsmeste» otsestuudios maitsmisel hõrk kalaroog. Külas on restorani «Mehed Köögis» perenaine Merle Valter.

Inspireerituna nädalavahetusel toimunud suurest mere- ja perepeost ehk Tallinna merepäevadest, on «Suviste Seitsmeste» otsestuudios maitsmisel hõrk kalaroog. Külas on restorani «Mehed Köögis» perenaine Merle Valter.

Tagasi üles