Levinud seksimüüdid, mida eestlased usuvad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ulakas Kaunitar korraldab tüdrukuteõhtuid ja G-punkti koolitusi, kus puutub kokku seksuaaltervise müütidega, millesse Eesti inimesed tulihingeliselt usuvad ja millest pole nõus lahti laskma. Räägime siis veel kord, kuidas asi tegelikult on!

Meie pole samuti nõus alla andma ja kinnitame, et me jätkame seni, kuni seksuaalsus pole enam tabuteema ja ebaterved müüdid on unustusse vajunud, kirjutab Ulakas Kaunitar oma blogis.

1) Kui naine ei lähe erutunud olekus piisavalt niiskeks, siis ei pea meest välja vahetama!

Meile on tõepoolest väidetud, et kui mees naist märjaks ei suuda ajada, siis on tegu viletsa mehega ja naine peab ta kohe maha jätma. Kui see oleks tõsi, siis oleks ca 50 protsenti naistest vallalised ja 50 protsenti meestest elaksid teadmisega, et nad ei kõlba kuhugi ning oleksid järjekorras nende naiste uste taga, kel looduslik niisutussüsteem mitte kunagi ei streigi. Tõsi on see, et vagiina niiskus oleneb esmajärjekorras östrogeeni tasemest, mitte mehest ja östrogeeni tase võib muutuda liiga madalaks erinevatel põhjustel: imetamine, menopaus, vahetult enne ja pärast ovulatsiooni ja mõnede ravimite (nt antibeebipillide) võtmine. Ka vähene vedeliku tarbimine ja suitsetamine on põhjusteks, miks naine ei tooda vahekorra ajal piisavalt niiskust.

Kui naisel on organismis vähe vett ja östrogeeni tase madal, siis võib mees kasvõi pea peal seistes tantratrikke teha või dildodega žongleerida, aga naine sellest märjemaks ei lähe – ei lähe ei sellest mehest ega ka ühestki teisest!

Kõige kurvem on see, et naised tihti häbenevad seda, et nad märjaks ei lähe, esiteks tunnevad nad end katkisena, sest ei toimi nii, nagu ühiskond sunnib neid toimima ja teiseks kardavad nad, et solvavad oma mehe au, kui teevad ettepaneku libesti kasutamiseks. Selle tulemusel paljud naised lihtsalt kannatavad kuiva vahekorra ajal tekkivat valu.

Meestel on raske mõista, et vahekord on naise jaoks alati emotsionaalsem ja sügavam kui nende jaoks, sest vahekorra ajaks peab naine avama oma keha, eemaldama kaitserüü, panema end haavatavasse seisundisse ja laskma kellelgi teisel tungida enda sisse. Kui paljud mehed üldse teavad, mis tunne on, kui miski neisse siseneb? «Sissetungija» ei saa kunagi teada, mis tunne on sellel, kelle «sisse tungitakse». Ameerika moelooja Tom Ford on öelnud, et iga mees peaks kord elus saama tunda, mis tunne on kogeda penetratsiooni, selleks et mõista naisi paremini. Oleme Tomiga 100 protsenti nõus!

Muidugi ei tähenda libestita seks alati valu, mõnikord tundub, et ka ilma libestita on piisavalt märg ja hea, aga kas see ka tegelikult paika peab? Kui mehe suguelundid peaksid vahekorra ajal kuidagi viga saama, siis seda me näeme kohe, aga naistel on asi keerulisem, sest kahjustused tekivad ennekõike seespidiselt. Ilma libestita on suur tõenäosus, et hõõrdumise tulemusel tekivad tupes mikrohaavandid, millest meil pole õrna aimugi. Kui sa näeksid, mida võib teha libestita vahekord naisele seespidiselt, siis kas sa endiselt peaksid libesti kasutamist häbiasjaks? 

2) Igal naisel on G-punkt ja kõik naised on võimelised ejakuleerima!

Tõsi, G-punkt ei pruugi toimida nii hästi kui pornofilmis, kuid see on olemas ja toodab ejakulatsioonivedelikku. Väga kurb on kuulda naisi kiitlemas oma suurepäraste lingamimassaaži oskustega ning siis tulihingeliselt väitmas, et naistel pole G-punkti. Kurb, lihtsalt kurb. Naisel on kodus võimalik peeglist oma G-punkti vaadata ja sõrmedega katsuda, eks oma silm on ikkagi kuningas. Pole mõtet rumalusest loobuda kõige võimsamatest orgasmidest, mida naine kogeda saab.

3) Vaagnapõhjalihaseid tasub treenida juba enne sünnitust!

Väga kurvaks teeb, kui naised on kindlad, et lihaseid tasub treenima hakata alles siis, kui on tekkinud esimesed terviseprobleemid ja mitu sünnitust seljataga. Kordame üle: vaagnapõhjalihased hakkavad oma toonust kaotama alates 30. eluaastast (ka neil naistel, kes pole sünnitanud), lisaks vanusele mõjutab vaagnapõhjalihaseid negatiivselt ka rasedus ja sünnitus, suitsetamine, alkoholi tarbimine, halb rüht, raskete poekottide tassimine ja geneetilised tegurid. Lisaks uriinipidamatusele ja vaagnaelundite allavajele vastutavad need lihased ka tugevate orgasmide eest. Seega põhjust treenimiseks on kõigil!

4) On palju naisi, kes vajavad natuke abi orgasmi saamisel!

Nende naiste osakaal, kes saavad orgasmi pelgalt peenisest tupes, on imeväike. Enamik naisi vajab lisaks kliitori hellitamist, õiget poosi ja meetodit G-punkti stimuleerimiseks, erutavat õli kliitorile, libestit või mänguasju. See ei tähenda, et suurem osa naistest on katkised või ei toimi. Te ei kujuta ette, kui paljud naised pole kunagi kogenud orgasmi ja valehäbi ei lase neil seda tunnistada. Nad teesklevad, kannatavad ja häbenevad, kuna ei taha meest solvata. Kuna naise orgasm sõltub 50 protsendi ulatuses füüsilistest ja 50 protsendi ulatuses psühholoogilistest teguritest, siis ei soovita me ka siinkohal oma mehe väljavahetamist!

5) Vibraatorist ei jää sõltuvusse!

… ning ei, see ei muuda sind ka tundetuks, kui sa seda 24/7 täisvõimsusel ei kasuta. Ühtlasi ka väike täpsustus: kui sa pead sõltuvuseks seda, et sulle maitseb jäätis väga ja kutsud seda jäätisesõltuvuseks, siis tõepoolest, kui sulle meeldib mõni vibraator väga, siis oma konservatiivsete sõbrannade arvates oled nagunii juba ammu vibraatorisõltlane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles