Sodiaagi saladused: millise mehega tekib sul suvesuhe?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Suvi on käes ja sul on tekkinud oma silmarõõm. Mis küll sellest suvesuhtest saab?

Veevalaja

Sinu suvekallim on laagrijuht, kes harrastab heategevuslikku tööd, mängib kitarri ja teab peast vähemalt kolme Leonard Coheni lugu. Tal on peas kas krunn või on ta selle juba maha lõiganud, kuid vähemalt ühe suve oma elust on ta veetnud telgis elades. Ta on õrn ja taevalikult hell ning kuigi sulle see tema juures meeldib, saab sul augusti lõpuks kõrini, et ta igale poole hiljaks jääb.

Kalad

Sul on oma suvekallimast raske aru saada, sest teil on kaugsuhe. Ta jätab sind tihti üksi, aga vahel saadab head muusikat ja räägib sellest, kui hea teil lõpuks kõik on, kui jälle kokku saate. Te lepite kokku, et loete sama raamatut ja siis saadate teineteisele selle kohta päev läbi sõnumeid. Temast on just nagu küll, aga samas ikkagi mitte piisavalt. Kui te suve jooksul kokkuvõttes vaid paar korda kokku saate, siis on tõesti kõik imeline.

Jäär

Päikesetõusu ajal on tema juba merel surfimas. Ta on väga mehine mees, kes poetab ka vägisõnu, kuid kohtleb sind rüütellikult tõelise daamina ja käitub nagu viimane härrasmees. Kui te tellite süüa, ootab ta söömisega seni, kuni ka sinu toit on kohal ning ei istu enne, kui on sind istuma aidanud. Kõike seda teeb ta loomulikult ja endastmõistetavalt. Juba paari nädalaga tunned, et saad teda usaldada. Ta parandab su korteris lekkiva kraani ja putitab autot, kuigi sa ei ole seda palunudki. Suve lõpus kolib ta aga kaugele lõunamaale, et paremates randades surfata. Sealt saadab ta sulle armsaid kirju, ja sa otsustad ka ise surfimist proovida.

Sõnn

Sinu suvekallim on sinust hullupööra sisse võetud ja tal pole kavatsustki sind kuidagi muuta. Seks on oivaline ja sa tunned, et ta tõesti mõistab sind. Ta kuulab hea meelega, kui räägid oma unistustest ja hirmudest. Suve edenedes tunned aga üha kasvavat rahutust, et midagi on valesti. Augustis mõistad, et teil pole olnud ühtegi tüli ja jätad ta maha, sest tal pole mingeid karjääriambitsioone. Mees ei saa aru, kuid sa oled endaga rahul ja leiad peagi kiirelt uue kallima mehe näol, kes sulle baaris vastu vaidleb. Sa oled oma valikuga väga rahul.

Kaksikud

Sul on korraga käsil kaks suvesuhet. Lõpuks saavad nad teineteisega tuttavaks, aga selleks ajaks oled sa juba nii harjunud selle mõttega, et sul on kaks meest, et sa ei saa arugi, miks nad vihased on. Lõpuks oled jälle üksi.

Vähk

Sa kohtad Sõnni. Abiellud temaga, sest ta saab oma emaga väga hästi läbi.

Lõvi

Sul veab, Lõvi! Kohtad meest, kes mõistab absoluutselt kõike alates sellest, miks sulle ei meeldi 80ndate mood kuni selleni, miks sinu arvamus on alati kõige kohta õige. Hommikust õhtuni saad iga päev kinnitust, et sul on temaga vedanud. Augustiks on sul hoopis teine muusika- ja moemaitse, millest tema ei tea paraku mitte kui midagi. Hetkega muutub ta sinu jaoks igavaks ja sa ei saa enam  aru, mida temas üldse nägid. 1. septembriks ei mäleta sa enam tema nime ega ka midagi 80ndate moest.

Neitsi

Kohtad juhuslikult toidupoes veterinaari, kui otsid tofunuudleid ja vegan peekonit. Tal on sõpru, kel on hobuseid ja nii käite te aasa peal ratsutamas ning suudlete kirglikult pika rohu sees. Juuli lõpus lähed talle külla ja avastad, et ta kodu on seapesa. Nädalaga satud paanikasse ja otsid võimalusi, et sellest räpasest suhtest pääseda. Lõpuks jätad ta sõnumi teel maha ja käid mitu korda duši all, sest sa ei saa üle tundest, et su juuksed haisevad sõnniku järele.

Kaalud

Sul tekib vastutahtmist suhe tüübiga, kellele sa ei taha äraütlemisega tüli teha, kuid mõne aja pärast hakkab ta sulle päriselt meeldima. Selleks ajaks saab ta aga aru, et ta alguses sulle ei meeldinudki ja tahab lahku minna. Tunnistad üles, et oled temast tõesti sisse võetud, lihtsalt alguses olid kahevahel. Tal on selle üle väga hea meel ja umbes nädal aega saad vapustavat seksi. Augusti alguses jõuab sulle kohale, et tegelikult ta ikkagi ei meeldi sulle eriti, aga tunned tema ees kohustust pingutada. Sügisel kaod jäljetult oma kohustuste rüppe ilma teda ametlikult maha jätmata, sest sa kardad konflikti.

Skorpion

Kohtad üliseksikat kutti, kes korrutab, kui õige sa tema jaoks oled. Usud, et oled esimest korda elus kohanud täiesti normaalset meest. Arvad, et ta on su hingesugulane. Kirjutad isegi üle aastate armastuskluuletuse ja peidad selle ära. Juuli lõpus kuuled, kuidas ta ütleb kellelegi telefonis: «Ma armastan sind» ja jätad ta maha. Tegelikult oli see tema ema. Kui sa oma sõpradele temast räägid, siis kasutad hüüdnime «Draamakutt».

Ambur

Sa reisid suve jooksul vähemalt viide kohta ning sul on igas kohas uus suvesuhe, mis kõik on üürikesest ajast hoolimata intellektuaalselt väga pingelised. Lubad neile kõigile, et hoiad ühendust, kuid koju jõudes lepid hoopis oma eksiga ära.

Kaljukits

Kohtad meest, on peaaegu kõiges täiuslik ja siis sunnid teda muutma ennast selles ühes aspektis, milles ta nii täiuslik ei ole. See toimibki. Sa ei lase end kellelgi takistada ja mitte keegi ei hakka sulle vastu.

Allikas: Thought Catalog

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles