Galerii: kevadised moesoovitused naistele ja meestele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevad on viimaks reaalselt kohal ja seega on sobiv aeg oma moeteadmisi praktiseerida. Britta Ratas Tallinna kaubamajast soovitas, milliseid looke sel hooajal katsetada võiks.

Naistele

Hea tuju kokteil – peale hall-valget talve võib liialdada reibaste värvidega. Elurõõmsa tulemuse saad, kui püsid punaste, oranžide ja kollaste toonide spektriosal ja lisad sekka veidi roosat. Ka üks erksatooniline kleit ajab asja ära.

Pikad kleidid – 70ndatest mõjutatud maksikleidid on mugavad ja lennukad. Tänapäevase ilme saad, kui täiendad kleiti nahkjaki ja suviste saabastega.

Lillekokteil – moekad lilled on mahedas murtud gammas ning kõlavad kokku puuderkreemi- ja põsepunatoonidega. Kanna rõivaid kihiliselt ja naudi naiselikkust, mida see stiil pakub.

Kombinesoon – paned ühe asja selga ja oledki riides! Kui tahad, et tervik saaks juurde tänapäevast safarihõngu, vali juurde õlgkübar, toekas nahkvöö ja õlakutega jakk.

Punk-glamuur – kui naiselik-lilleline trend sinu jaoks liiga lahjaks jääb, vali trükimuster ja ainult aukudest koos püsivad rõivad.

Naiselik mantel – efektne kangas on siin võtmerollis. Moes on nii mustrid, kaunistused kui ka retrohõngulised materjalid. Varsti on soe, aga mantlit on sellegipoolest vaja. Vali näiteks kolmveerandvarrukatega bukleest mantel.

Prindi-leedi – selle kevade märk on mustrid. Osal toodetel on mitu mustrit juba disaineri käega kokku pandud. Juurde võiks valida ühetoonilised lisandid, et mustrid mõjule pääseksid.

Meri on, meri jääb – kevadise moe lemmikteema on juba kanda kinnitanud ja sobib kandmiseks paljudes erinevates tõlgendustes. Triibud, puna-sini-valged tervikud ja lihtne joon mõjuvad igaühe seljas hästi!


Meestele

Valge – meeste seljas mõjuvad heledad toonid – helehallidest valgete ülikondadeni – magnetina.

Vaba ja vallatu – hooletu kevad-look koosneb kihiti seatud särkidest, millest pealmine on sooja ilmaga ka jaki eest. Stiilse ilme annavad ka üleskeeratud säärtega puuvillapüksid.

Värvilised püksid – kirkamad toonid meestemoes on tavaliselt pluuside osakonnas. Kuid proovides erksavärvilisi pükse, paistad kohe halli massi seast silma.

Ruudud – triipude ja lillede kõrval on moepjedestaalil ka ruudud. Neid on igat masti – suuri ja värvilisi, peenemaid vesternimaigulisi ning hea efekti annavad punased toonid.

Võitja pintsak – vali kirgas värvitoon ja kombineeri seda lihtsate lisanditega, siis ei paista riietus ülepakutuna. Moeasjade kuraasi keerab just sobival määral mõistlikumaks paar mugavaid teksaseid.

Liivakarva lihtsus – värvide kõrval leiab sel kevadel palju looduslikke toone, mis näevad eriti head välja linaste ja pehmete puuvillaste kangaste peal. Mahukate taskutega põlvpüksid, prindiga särk, mille peale sobib hooletu särk või jakk.

Klassikaline tolmumanteltrench sobib nii ülikonna, kui teksastega ning õige hoo annad õhukesele mantlile salliga.

Sportlik – moepildis on palju sportlikke elemente: dressipluuse, blusoonjakke, kapuutse, lukke. Üks viis olla sportlik, samas väärikas, on püsida värvigammas ühe tooni piirides, näiteks hoida kogu tervik kevadiselt hele.

Traksid – meestemoe väikestest detailidest on traksid ühed tänuväärsemad – nad lisavad isikupära. Teine vigur, millega oma iseloomu rõhutada, on kaelarätt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles